SomovaFM

Догляд за ніжками 🙌

Догляд за ніжками 🙌

Вже сезон відкритого взуття, тому час приводити свої ніжки у порядок. Аби п'яточки були ніжні, як дупця немовляти, вже не в перше користуюся саме такими носочками.

Перший раз брала в жовтій упаковці, але їх не було тоді в наявності. Різниця з зеленими ліше у розмірі.

Догляд за ніжками 🙌

Використовую після душу на чисті та сухі ніжки. Рідина обволакує ніжку, вона не пече та не травмує шкіру ніг. Тримати треба 90хв.

Впреше відчула на початку холодок, потім тепло і знов холодок. У друге з відчуття тепла не було, через пів години відчула легке пощіпування, через годину ніби легке анеміняя, але можливо через те, що сиділа нерухавшись. Будьте обережні, ходити в носочках небезпечно, легко можна посковзнутися.

Після витримки часу промиваю ніжки злегка теплою водою. Не раджу занурювати ногу в гарячу, після такого охолодження шкіри ментолом буде боляче. Вже за декілька днів ви помітите, як почнете скидувати загрубілу та омертвілу шкіру ніби ящерки. Не лякайтеся, так і має бути. Вона сходить великими шматками з п'ятачок та навіть між пальчиків ніг. Вперше коли побачила це в душі, подумала що не змила піну. Це триватиме десь тиждень-два, після чого ваші ніжки будуть ніжніші за шовк та ще й результат тримається доволі довго.

Додам, що такий обільний сброс шкіри 😄 був лише в перший раз. В наступні рази якось цього не помітила, ніжки просто ставали гладкими.

Щоб відкрити їх треба обрізати ножицями верх по пунктиру, бо немає спеціального прорізу. На ніжці ніяк не кріпяться - обмотую зверху паперовим скотчем після одягнення, щоб вони не спадали. Це незначні недолікі, в порівнянні з результатом.

Однозначно рекомендую самі ці, бо пробувала й інші, дешевші, - результату ніякого не отримувала.