Nata_Po

Кого пригостити шоколадкою?

Кого пригостити шоколадкою?
Кого пригостити шоколадкою?

Що ж, нарешті я нормально протестувала палетку і можу зробити свої висновки.

Як на мене, вона маленька, класна, базова з цікавинкою, та цілком хороша для подорожей за рахунок своїх невеличких розмірів)

З текстурою відтінків я вже знайома давно, тож нижче буде більш детальний огляд)

У мене це палітра Choc Mint і я її придбала +- за 100 грн)

Всього у палетці 8 відтінків (6 по 1,2г, та 2 більших рефіли по 1,5г продукту), з них 4 матові, 1 металік, два сяючі, але з більш сатиновим сяйвом та одні блискітки, які краще садити на праймер для гліттеру та використовувати, як топер.

Коли отримала палетку переживала, що коричневі будуть занадто темними і по факту немає відтінку для затемнення складки, але це виявилось не зовсім так, бо я спокійно наносила один з коричневих у складку, просто у невеликій кількості і все виглядало доволі ок)

Як на мене палетка прикольна, і може виступати дуже універсальною базовою конячкою за невеликі гроші, ще й з двома акцентами. І в підсумку ,я нею робила, як стандартні базові щоденні мейки, так і більш насичені вечірні, і також з використанням цих двох акцентних відтінків.

На верхній кришечці традиційно є хороше дзеркало, у яке за потреби можна малюватись.

І також, тіні мають ніжний приємний солодкуватий аромат (це притаманно всім палеткам шоколадкам).

1 ряд:

1 - шампанський сатин. Трошки суховатий по відчуттю, але наноситься і набирається без проблем, має ніжно пудрово-сатиновий хайлайтерний ефект без окремих блискіаток.

2 - рудий металік, має маслянисту текстуру, гарно набирається, тягнеться та наноситься. Я би була більш щаслива, якби це був якийсь більш бежевий, чи золотистий шимер, а не рудий, але маємо, що маємо.

3 - шимерний персиково-шампанський відтінок. Він гарний, але найпроблемніший у палетці, хоча і до нього можна знайти підхід. Тут вже відтінок складається з персикової бази та окремих пластівцево-подібних блискіток. Він доволі сухий і може сипатись, тому його краще садити на праймер для глітеру, або на якусь трошки липкеньку базу, щоб він краще тримався. Вчора я якраз робила мейк і дала його буквально трошки на центр повіки. Звісно, він трошки осипався, але не критично

4 - коричневий матовий відтінок з теплинкою - саме ним я затемняю складку, але беру мінімум. Тушується добре, не мала з ним проблем

2 ряд:

1 - матовий коричневий холодний - ним я найчастіше підводжу нижню повіку. Безпроблемний

2- холодний зелений відтінок, по відтінку - як зеленка, але цим він і цікавий. Як тільки отримала палетку зробила мейк з використанням його та рудого, вийшло дуже цікаво) Але, з часом я помітила, що цей зелений трошки блідне і втрачає свою насиченість (але, здається, саме тоді я робила мейк без бази, можливо проблема була у цьому).

3- цегляно-рудий відтінок матовий. Він доволі припилено-приглушений, не вирвиоко. І це також +. Аналогічний по якості до всіх матових

4 - бежево-золотистий відтінок з сатиновим сяйвом без виражених блискіток. По якості як 1й у 1-у ряду.

Для мене всі відтінки абсолютно ок, буду ними користуватись, але ще пробуватиму наносити на базу для глітеру, думаю, що в такому разі буде носіння ще більш комфортним.

Як завжди багато різних фото та відео, щоб якомога краще передати відтінки)

За 100грн - це чудова палетка, з гарним дзеркальцем, приємними та безпроблемними матовими, непоганими шимерами, хорошим підбором відтінків та можливістю створити декілька видів макіяжу, які справді відрізнятимуться. Мене дуже тішить розмір палетки, бо її можна без проблем запхати у будь-яку косметичку, так ще й має дзеркальце і фіксується у потрібному положенні.

Тому, я нею цілком задоволена, продовжуватиму тестувати і експериментувати з макіяжами. Звісно, я би поміняла 2 відтінки на більш універсальні та приємні по якості, але-але)

P.S. на мейкапі саме цієї палетки немає, тому додам інші з цієї ж серії

Дівчата, підкажіть, як ви фотографуєте свій макіяж?

У дзеркалі я бачу гарний, цікавий, з переходом градієнт, напівтони, відтінки, а на фото виходять протсо якісь блискітки, наче у мене жирна повіки і на тому все, ні відітнків, ні переливів, Н-І-Ч-О-Г-О від слова зовсім. І це якийсь сум сумний, бо не можу нічого гарно сфоткати і показати. Ну, або як варіант, проблема у камері телефона, або моїх кривеньких ручок) Поділіться, як ви це робите)