Anna_feerie

Ревізія косметички. Частина 2

Ревізія косметички. Частина 2

Оскільки всі ми за екологію та проти надмірного споживання, питання продуктів, які не підійшли за певними характеристиками, доволі актуальне.

Сьогодні хочу продовжити тему ревізії косметичних запасів та розповісти свої способи приручити примхливі баночки 🤗.

Одвічний біль всіх світлошкірих - непідходящий відтінок тонального засобу. Як приклад, маю Enough Collagen, який для мене 1) темний; 2) має надто жовтий підтон. Рятує мене білий аджастер, за допомогою якого можна висвітлити тональний під свій тон шкіри.

В мене від польського бренду Hean, також аналогічний продукт нещодавно випустила моя улюблена Bielenda. Крім того, освітлювачі/затемнювачі широко представлені в проф.марках, то ж є, з чого вибрати.

Ревізія косметички. Частина 2

Чому? Бо з моїми глоу-тональними вона не хоче дружити)). Тональний крем не фіксується, натомість підкреслюється текстура і з часом все пливе.

Та база має гарний рівень сонцезахисту, тому її можна носити соло, мішати з більш сухими текстурами тональних продуктів або ж наносити зверху макіяжу у якості вологого хайлайтеру, як роблю це я)).

В мене є така четвірочка від Ninelle, тіні гарної якості, але ось цей перлинний білий в макіяжі очей не подобався. Тому я вирішила використовувати його в якості хайлайтеру і тут він просто чудовий! Красиво підсвічує мою світлу шкіру та дає ефект такого трошки вологого блиску (але не жирного 🙃).

Відмічу, що ця палітра має гарний склад, на першому місці в складі міка, тому пори не забиває та не шкодить здоров'ю шкіри.

Тут навіть не питання в непідходящих кольорах, але якщо, наприклад, у вас їх декілька, або ж надаєте перевагу гелям/лайнерам/милу, в той час як олівці сумують в шафці, то обов'язково спробуйте наступний спосіб 😍.

А саме: використання олівця для брів (сіро-коричневого відтінку) в якості контуру для губ. З того дня, як я вперше спробувала цей лайфхак моделей та візажистів, я просто в захваті! Це ідеальний спосіб скоригувати та збільшити вуста найбільш натуральним чином, щоб це не кидалось в очі і всі думали, що це від природи))).

Насправді, це стосується будь-яких продуктів, що не підходять (звичайно, маємо на увазі відсутність обіцяних ефектів, а не алергію, висипання тощо, бо такі засоби точно не слід залишати).

Так ось: є в мене баночка дорогезного антиейдж крему для зони навколо очей, якій не робить нічого. Точніше, трохи підсвічує шкіру, але не дає ані зволоження, ані живлення, ще й від нього сльозяться очі.

Щоб не викидати повну банку цього щастя, я мажу його на зону декольте (хай хоч там робить свою "підсвічувальну" роботу без побічних ефектів😁).

Діліться своїми лайфхаками, якщо я щось забула (першу частину розбору можна знайти тут: https://club.makeup.com.ua/post/5442/).