Елена

Аромати від Attar Collection (частина 2)

Аромати від Attar Collection (частина 2)

Початок цієї історії тут https://club.makeup.com.ua/post/12116/

Сьогодні розповім про аромати, які в наявності, та про ті, якими вже користувалась. Не переключайтеся )

Аромати від Attar Collection (частина 2)

Шебочка ) Куди ж без неї? )

З Королеви Шеби почалось моє знайомство з цим брендом. На той час я знати не знала ні про яку Дівчинку від Кілліан. Тому зносила повноцінний відливант, та замовила еще один. А потім почалося 🙈

Но давайте спочатку. А спочатку в нас піраміда )

Початкова нота: Ладан, Османтус, Персик, Тютюн
Нота серця: Жасмин, Троянда, Тубероза, Цитрус
Кінцева нота: Амбра, Мускус

Для мене це легкий, повітряний, фруктовий аромат. Дуже гарно розкривається влітку, окутуючи вас наче в димку. Летючий, шлейфовий, но при цьому його легко носити.

Стосовно нот. Тут є османтус, який мій ніс не ідентифікує як персики чи абрикоси. Я це вже зрозуміла по різним парфумам. Саму ноту я відчуваю, але без ігр розуму ) Тож, ніяких персиків мені тут не поклали. Замість неї тут абстрактна фруктова нота, також присутнє щось освіжаюче. Мабуть це цитрус, та він не кислий. Ще присутній тютюн у вигляді кальяну. Аромат гарно зібран, звучить єдиною композицією. Враження дуже приємні. Настільки, що повторила відливант )) Але носити не можу 😔 Бо це направлення стало ну дуже популярним. Хочете Шебу, хочете Дівчинку, хочете Адель. А там ще й копії під'їдуть. Тому лежить у мене відливант, дивиться на мене сумно, а я на нього...

А цей красень з'явився у мене навесні. Декілька разів поносила, та залишила на більш теплу погоду.

Це така освіжаюча, прохолодна історія. Ні, це не банальний свіжак. В цьому парфумів своя атмосфера )

Початкова нота: Білий мускус, Екзотичні фрукти, Пудрові ноти, Рахат-лукум
Нота серця: Білі квіти, Манго, Солодкі ноти, Цедра лимона
Кінцева нота: Біла троянда, Жасмин, Праліне, Танжерин, Фіалка

Ні, ви тільки погляньте на цю піраміду! Та краще не дивіться 😁 Бо тільки по нотами здається, що аромат буде перевантажений солодощами. Ви здивуєтесь, коли почнете порівнювати те, що у флаконі, з тим що в піраміді. Бо я сміливо можу віднести цей парфум до освіжаючих.

Починаючи зі старту та до кінця звучання аромату я відчуваю цедру лимона. Вона тут запашна, з легкою гірчинкою. Це дуже реалістична нота. Вона не дає кислоти, від якої вже зуби зводить, та вона значно полегшує сам парфум. На мій ніс, це центральна нота аромату. Солодкі ноти також присутні, та вони тут не важкі. До них приєднуються білі квіти та пудрові ноти. Це звучить цікаво. Мені він дуже підійшов саме влітку. Бо ця кислинка звучить доречно у спеку.

Парфум з одного боку гучний, та при цьому легкий. В ньому, як і в Шебі, присутнє повітря. В ньому легко дихати. Шлейф теж немов димка, який лагідно вас обіймає. Стійкість годин 6 точно.

Кажуть, що він схожий на Byredo Bal D'Afrique. Обов'язково з вами порівняємо, коли я знайду свій відливант 🙄

Attar Collection Azora - його порівнюють з Фльор Наркотік і є за що. Вони дійсно схожі. Не клони, звісно, та направлення те саме. Це дуже гучний аромат, трохи різкий через цитруси, та на відміну від Фльор Наркотік має якусь металеву ноту. Навіть не уявляю, що саме її дає. Через це не змогла носити, та віддала мамі. Ще хочу зауважити щодо шлейфу. Дівчатка, дозування тут дуже важливе. Присутність своєї колеги на робочому місці я відчуваю ще на першому поверсі (ми працюємо на другому), коли вага в цьому ароматі. Вона робить 3 нанесення з відливанту. Навіть не з флакона. Тож, майте на увазі.

Attar Collection Hayati - зносила відливант, повторювати не стала. Для мене це така позитивна гурманіка, для настрою саме те. Це смачно, саме смачно, на грані їстівного. Це не мій формат гурманіки. Я більше люблю, коли вона зберігає баланс. Тут пломбір, политий перебитими ягодами малини, смородини. Це все присипано ванілью, та додані смачні соковиті фрукти. Такий от вийшов десерт. Неможливо не посміхатися, коли ти в ньому. Солодко, позитивно, грайливо. Світ у рожевих окулярах ) Для мене це аромат-забава. Ну от, погралася і досить )

Attar Collection Musk Kashmir - про нього я вже розповідала більш детально тут https://club.makeup.com.ua/post/11322/ Якщо у декількох фразах, то це м'який, затишний аромат спокійних вечорів. Дійсно відчуття, що на тобі теплий, пухнастий светр. Ніякого сексу я тут не відчуваю. Скоріше він про те, коли тобі добре. Аромат затишку та спокою.

Носити його не змогла, бо на шкіру сів погано. Мускус видав кислі ноти і все, нічого йому не зробиш. Робила декілька спроб, все не те... Віддала мамі. Тож, дівчата, не нехтуйте затестом. Бо хімію шкіри ніхто не відміняв.