Ya Yana

Це просто якась залежність

Це просто якась залежність
Це просто якась залежність
Це просто якась залежність

Так вже склалося, що з віями у мене повна біда. Вони не надто короткі, але сформувати путній завиток і поставити їх стоячки дуже складно, адже вони вперто дивляться вниз. Керлери дають свій ефект, але довготривалим його не назвеш.

Нарощування, ламінування, накладні вії — не моя зупиночка. Річ у тім, що мої очі сильно схильні до алергічних реакцій, лікувала я їх колись майже 3 роки, і лікарі так і не зійшлись до одностайної думки, чи то було токсичне ураження, чи вплив нервової системи. Знаю, що зараз багато крутих майстрів і гіпоалергенних матеріалів, але знову в це турне по лікарях я не хочу, тому полишила цю ідею.

Багато років пошуків ідеальної туші часто повертають мене до Maybelline. Це той випадок, коли мої очі не печуть і не сльозяться, та і в гаманці ще не гуляє вітерець. Бюджетно, якісно і завжди працює.

Ця красуня радо поповнила мою колекцію, не без впливу ваших відгуків на неї.

Щіточка. (її можна роздивитися в першій карусельці фото)

Я звикла до силіконових, які прочісують, подовжують та круто розділяють. Пухнасті щіточки завжди лишали на повіках відбитки, а коли ти зробив ідеальний градієнт тінями, то правити відбитки туші — це просто біль. Але ця щіточка вигнута, тому мені зовсім не складно добре промалювати війки без казусів. І це великий плюс.

Паковання. Дизайн мені дуже подобається, щось новеньке і не рожеве, супер. Окрім того, там є така ребриста поверхня, що на флаконі, що на тримачі. Це допомагає мені впевненіше тримати туш в своїх кривеньких ручках.

Запах. Типовий для туші, але не різкий, майже не помічаю його.

Як лягає? Демонструю. На фото видно результат від 0 до 3 шарів. Особисто мені до смаку 1 шар, на кожен день із легкою стрілочкою — ідеально. А ось в 3 шари, туш витискає максимум з моїх вій, не пам’ятаю їх такими довгими. Страшенних грудочок або дискомфорту не помітила під час нанесення.

Стійкість. Тут все чудово. Пандою я не стала, навіть профарбувавши нижні вії. Осипання також не помітила.

Змивається туш дещо грудочками. Доводиться ретельно діставати її потім з усіх кутиків очей.

Сподіваюсь, що була корисною) Усім чудового та продуктивного дня.