Alyona Fedyk

3 крутих засоби від BOURJOIS

3 крутих засоби від BOURJOIS

Мій ТОП доволі неоднозначний, адже в ньому є один засіб, який практично всі захейтили, але я знайшла йому призначення та готова розповісти все більш детально. Мова піде про найматовіший тональний крем Air Mat 24H. З нього і почнемо.

3 крутих засоби від BOURJOIS
3 крутих за�соби від BOURJOIS

Найбільш суперечливим він є навіть не через надмірну матовість, а саме через відтінок, який у будь-якому номері віддає помаранчевістю. Але найцікавіше те, що чим темніший крем, тим він вдаліший, бо в темних відтінках помаранчеві пігменти десь губляться. Мій вибір – лише 03. Він дійсно віддає жовтизною. Але! Є один лайфхак, як дати цьому засобу другий шанс після того, як шок мине))

Отож, я рекомендую використовувати його лише спільно зі світлішим відтінком з позначкою N або C. Натуральний відтінок і той, що віддає рожевим, дуже круто розбавлять тональний від Bourjois.

Однак, потрібно пам’ятати і про те, що дівчатам з сухою та світлою шкірою цей засіб краще ігнорувати. Також краще дати йому шанс зробити вашу шкіру красивою в сезон осінь-зима. Засмагла або смугла від природи / жирна або комбінована – однозначно так.

Тональний Bourjois краще додавати у пропорції 1:3, ретельно змішуючи та розтушовуючи вологим спонжем. Він створює на шкірі дуже якісний матуючий ефект, але не підкреслює сухість (якщо вона є). А от сольно Bourjois Air Mat 24H – це дійсно провал.

Як довго я шукала заміну своєму мікроолівцю для брів Діор. Звісно, Bourjois не такий стійкий, але це я зрозуміла лише тоді, коли потерла його на руці) На бровах він тримається у спеку протягом всього дня. Проблем з ним не виникало.

Засіб по щільності такий, як і Діор – не жирний та не дуже сухий. Наноситься легко і комфортно, утворюючи тоненькі лінії, які імітують волоски. Після ламінування та фарбування брів я обрала не властивий мені раніше відтінок (003), та зараз він практично тон-в-тон з моїми бровами. Круто, що його насиченість можна варіювати натисканням: чим сильніше придавити олівчик до шкіри – тим темніший слід він залишить. Тепер однозначно буде регулярно “жити” в моїй косметичці.

Я обожнюю помади-олівці. Моє перше знайомство з цим форматом було з… вгадайте!.. тааак, саме з Кіко:) Невеличкий мінус тих олівців у тому, що їх потрібно заточувати. Але це не така вже й проблема, якщо мова йде про гарний глянцевий ефект.

Bourjois Velvet The Pencil викручується автоматично та має трішки інший фініш. Напівматовість у помадах зараз у тренді. Чого лише варті знайомі, напевно, всім нам SuperStay Vinyl Ink:)

  • У Bourjois дуже цікава текстура. Вона доволі жирна, наче на губи ти наносиш не вельветову помаду, а зволожувальний бальзам. За 2 хвилини засіб “схоплюється” та утворює красиве напівматове покриття, без будь-якої сухості.
  • Стійкість – на 5+. Якщо дати помаді зафіксуватись на губах, то можете сміливо проходити з нею до 5-6 годин)
  • Мій вибір пильно-рожевий відтінок Amou-rose. Зізнаюсь, очікувала трішки світліший, але нехай влітку губи будуть яскравішими, правда ж?)

На обличчі – тональний мікс з Bourjois (03) та флюїду Pharmaceris F Mineral (20 - Natural)

На бровах – мікроолівець Brow Reveal від Bourjois

На губах – помада-олівець Bourjois Velvet. Наносила легкими штрихами та розтушовувала пальцем, тому відтінок вийшов дуже ніжним.