Дарина

Мій актуальний догляд за шкірою навколо очей

Мій актуальний догляд за шкірою навколо очей

Оскільки мені давно не 18, то зморшки довкола очей вже дають про себе знати🤭 Власне, мій основний запит у догляді - якраз-таки боротьба з ними. Крім того, в мене часто темні кола під очима (це генетичне). Інколи бувають набряки, якщо я не виспалась.

Відповідно, маю 3 запити.

Коли йде мова про антивіковий ефект, то у мене в хід йдуть 2 компоненти: пептиди і, левел-ап, ретинол. Я обрала сироватку з ретиналем (https://makeup.com.ua/ua/product/1117471/). Хоча консистенція у неї явно кремова.

Про всяк випадок напишу: ретинол можна використовувати на ніч, можна навіть влітку (лише не забуваємо про СПФ вдень), але я поки поставила його на паузу. Проте всю зиму і весну він був зі мною) Знаю що для когось він сильний, і його треба вводити поступово в догляд, але я одразу користувалась щодня і мені було ок.

Сироватка зараз на сайті не в наявності, тож відмітити в продуктах її не можу.

Мій актуальний догляд за шкірою навколо очей
Мій актуальний догляд за шкірою навколо очей

А от від чого я не відмовляюсь круглий рік - від пептидів. Креми пробую різні, зараз у мене від Medi-peel (https://makeup.com.ua/ua/product/786495/). Інколи беру його лише на ніч, інколи і вдень. Крем непоганий, добре живить шкіру, трохи "напитує" зморшечки, добре лягає під макіяж, розходується помало (бо 40 мл на зону довкола очей - багато). Але мені не подобається тягуча консистенція. Вдруге не впевнена що куплю, бо хочу спробувати якийсь ще.

А от тут поки важко дати адекватний відгук, бо я купила цей крем минулого тижня (https://makeup.com.ua/ua/product/911358/). Взяла його, бо у складі кофеїн, який якраз-таки по ідеї повинен боротись із заявленими проблемами, ну і він досить бюджетний. Подобається що є ролер. Чи достатьно він живить - поки сама не зрозуміла, ще потестую і пізніше напишу окремо про нього відгук. Задивлялась ще на крем від цього ж виробника з віт.С, та поки пробую кофеїновий)

Хай ефект короткий і,будьмо відвертими, накопленого ефекту ніякі патчі не дають, але я все одно їх люблю. Особливо ці (https://makeup.com.ua/ua/product/588509/). Хочу вранці відчути приємну прохолоду на обличчі і трішки розгладити зморшки ненадовго - будь ласка. Навіть в день весілля їх використовувала) Сміливо рекомендую)

Я реалістка і не очікую від кремів чудодійних -10 років. Це неможливо. Як і прибирати набряки (ну камон, ну чисто фізіологічно, ну як?🙃). Проте підтримувати шкіру в гарному стані - цілком можливо. Та й деякі засоби часто ми, дівчата, використовуємо, бо це свого роду терапія чи ритуал (для мене патчі часом такий самий ритуал як стакан води вранці). Тому піклуймось про себе, але не робимо ставку лише на доглядові засоби. Бо є ще й кабінет косметолога 😉

А які ваші улюблені засоби по догляду за шкірою довкола очей?