🪽Kate Rina🪽

Бюджетна , але дуже крута електрична щітка🖤🤍

Мої діти користуються електричними щітками для зубів PECHAM! І ось що я помітила , зубки у них реально стали здоровішими і блискучими ! Зазвичай всі діти погано вичищають зубки механічними щітками , так от Pecham наче чарівна палочка чудово справляється з нальотом ! Так що для всіх дітей це Must have!

5 режимів роботи (Масаж ясен, Вибілювання й полірування, Видалення нальоту, Повсякденний, Дбайливий) підходять для різного стану зубів і ясен. Всього 55 грамів ваги (удвічі менше за будь-яку іншу електричну зубну щітку) робить щітку надлегкою, водночас цей продукт має тихішу роботу електромотора й очищає зубний наліт і порожнину рота якісніше, ніж багато аналогів.

Довговічна акумуляторна батарея, яка заряджається за допомогою USB-кабелю, є

простою і безпечною з автоматичним вимкненням після повного заряджання. Заряда хватає на

півтора місяця 🖤Електричну зубну щітку зручно використовувати вдома або в різних поїздках. У неї дуже зручний пластиковий пенал! Є функція нагадування про заряджання за низького рівня батареї.

Щетинки повторюють форму зубів, виготовлені з нейлону Dupont, які ретельно очищають ясна та важкодоступні місця. Заокруглені верхівки щетинок Dupont роблять їх безпечнішими й не дають поранити ясна. Щітка має протиковзну ручку, яка зручно поміщатиметься в руці та не випадатиме.

Ви можете купити одну щітку на сімʼю і просто переставляти насадки 🖤. І змінні насадки коштують не дорого !

* бюджетна вартість

* добре очищає емаль, навіть у важкодоступних місцях

* є таймер

* водонепроникний корпус

* легка, добре сидить у руці

* довго тримає заряд

* красива

* Зручна

* підтримує 5 режимів

* підходить всім, у тому числі і дітям

* є індикатор заряду

* у наборі є футляр для перевезення - особисто для мене це важливо

* можна купити додаткові насадки та коштують вони недорого.

Щиро рекомендую цю щітку ! Якісне очищення зубів – запорука гарної посмішки.