Kizza

Туторіал Zero Two Makeup

Туторіал Zero Two Makeup

Стандартно для моїх постів-туторіалів -фото "до"

Туторіал Zero Two Makeup

В якості тону в мене сьогодні Catrice Liquid Camouflage, що мені відверто не дуже подобається, бо він суха "замазка", що відчувається на обличчі і западає в усі щілини і пори. Але його треба користувати, бо зіпсується + він доволі світлий, що мені підходить для даного макіяжу. Якщо ви любите цей тон - то відпишіться, бо мені з моєю нормальною шкірою він щось геть одне розчарування приносить.Наношу спончиком від RT з набору що додам в продукти. Спонжик таке собі - в мене вже трохи драний-передраний, але функції виконує. Спонж в мене вологий для нанесення цього тональника. Пудру наносити не буду - бо тон і так дуже сухо лежить на обличчі.

оКнсилер теж Catrice Liquid Camouflage 😂 але поганого про нього нічого не можу сказати - бо він файний. Тушую його тим же спонжем від RT.

Контурування виконую сильно діагонально прибираючи кут щелепи. Правда вже скоро я про це пожалкую😂😂😂

лОівчиком промальовую брови тонші за мою природню форму, там де є волосинки -маскую їх консилером. Ущільнюю консилером внутрішній кутик ока. Пухнастим пензликом розтушовую консилер. Тут до мене прийшло усвідомлення, що така тушовка контуру виглядає,як брудне обличчя, і, напевно, для створення певної мультяшності треба використовувати тейпи, але в мене їх немає і я не вмію ними користуватись 🫠

Змішую два найсвітліші кольори з палітри To Go від Lamel. І оформлюю верхню повіку

Червоно-рожевим з палітри Neon Demon малюю основу для червоного елементу макіяжу. Потім за допомогою олівця для губ від LN Pro ущільнюю червоний колір.

Маркером малюю стрілку. Тим же маркером на нижній повіці відмічаю де в мене проходитиме новий війний ряд. Дістаю вії які в мене є - для даного мейку вибір пав на ProVG. І щ'це був правильний вибір - бо вони відносно легко ставляться,майже не перекручуються. Але я умудрилась всеодно поставити все криво-косо, але, на щастя, камера телефону не передає це на фото😂😂😂 на губах матеріалізувався олівець Lamel gel liner.

оРблю ультимативні павучі лапи за допомогою підсихаючої туші EL Sumptuous Rebel. Я чесно її дуже не люблю через важкість змивання, але я нарешті оцінила ефект який вона дає завдяки своїй неоднозначній формулі і дуже тонкому пензлю. Підчищаю нижню слизову і свої нижні вії консилером Catrice. Нічого не щипле і очі не "пісочить". Зрозуміла що мені тепер треба мати олівець тілесного та білого кольорів для таких штук.

Все ніяк не могла піймати норм освітлення і вираз обличчя - тому трохи перелякану Kizza вам в стрічку😂😂😂

*На решту повіки нанесла хайлайтер від Eveline, правда ого тут не видно, хіба що трошки він виблискує в кутику ока. Рум'янець зробила відтінком тіней з палітри Neon Demon - тим же самим червоним що і очі.

Пам'ятаєте таку штуку як Joko Blend Foam cleanser? Так от - я її знову купила☺️ і успішно використовую її як демакіяж. А даний мейк норм проносився, проте тональник трохи полущився навколо носа.