Clarins Lip Comfort Oil - мій мастхев
Найкраще, що я пробувала для своїх вуст. Палко люблю 💔Фото на губах.
Якось я робила допис на перфектор кларанс і написала, що він - один з моїх улюблених продуктів для губ. Так от олія для губ від Clarins - це другий мій улюблений продукт, який однозначно є бестселером бренду. В мене ще стара версія, я не знаю, чи змінили склад і ефект нової після ребрендингу, але стара версія це просто love❤️🔥
Текстура більше схожа на звичайний блиск, аніж на олію. Він творить якісь чудеса - зволожує на перспективу, тобто не тільки в той момент, коли знаходиться на губах. Навіть якщо в мене є якісь тріщинки/ранки/обвітрювання - він все це поборить і полікує ❤️🩹 Обожнюю всім серцем, я не знаю, що там у складі, але ця олійка правда працює навіть на моїх примхливих і постійно сухих губах.
Звичайно, у засобу є і мінуси: по-перше, мені не подобається цей величезний аплікатор. Не знаю, кому там він класний і зручний - особисто мені було б набагато зручніше, якби він був не такий велетенський. Другий момент - це отвір горлишка. Він теж громадний, тому коли ти дістаєш звідти аплікатор, то з вірогідністю 99,9% на крапля впаде на підлогу в кращому випадку, в гіршому - на ноги/одяг. Це не дуже приємно. В оновленій версії змінили лише форму баночки, а зробити дозатор краще не додумались 🤦🏼♀️
Я все одно готова йому прощати всі ці мінуси, і навіть кінську ціну😂 коли закінчиться мій, я, скрипучи зубами, куплю нову упаковку, бо це єдиний засіб для губ з мільйону, до якого в мене ПОСТІЙНО тягнеться рука.
А ще він дає такий нереальний ефект скляних губ💔(прикладаю фото).
Але це тільки перші ~20 хв, далі він впитується і цей гласс-ефект минає разом з пігментом - блиск стає прозорим.
Я рекомендую всім спробувати його хоч раз, бо це скарб, витвір мистецтва ❤️🫶🏻
Коментарі (0)