Nata_Po

Перший досвід користування тушшю від L'oreal.

Перший досвід користування тушшю від L'oreal.

Що ж, я не втрималась. Вирішила ввечері спробувати якісь яскраві мейки, зробила на одному оці в рожевих тонах, на іншому з використанням синювато-фіолетоватого відтінку. І тут вже хочеш - не хочеш, а рука за тушшю сама потягнулась. Вирішила нарешті спробувати, як вона себе поведе.

Отож, що одразу було зрозуміло з першого відривання, що ця буде доволі заморочливою через свою щіточку і алгоритм профарбовування. Перед тим як фарбувати очі, я ще раз перечитала, як правильно це робити і почала.

Як то кажуть, господи прости)) Тут 2 нюанси, або в мене руки не зовсім з плечей ростуть, або туш ще нова тому набирається занадто багато, або я ще не набила руку, або це просто не моя туш.

Спочатку нанесла передньою стороною, тоді з більш довгими щетинками і я розумію, що мої вії склеюються у 10 пучків, хоч і довгих, але на цьому все. Я, чесно кажучи більше полюбляю ефект розділення та окремих довгих війок, які дають нам відчуття густоти, а не оці пучкові зліплені вії. При нанесенні як і будь-яка відбивається і на повіці зверху, і на зоні росту війок і на нижній повіці. Спеціально нічого не витирала.

Після настільки невдалогго лівого ока, я вирішила спробувати ще раз вже на правому і тут мені ефект сподобався трошечки більше, але все одно вії мають оцю тенденцію до склеювання, яка мені не дуже до вподоби і ще й створює ефект ляльковості і штучності.

І власне якраз за рахунок цієї зліпленості, при дотику вії достатньо тверді та жорсткі.

Знову ж таки, я не хочу хейтити цю туш, це лише перший досвід використання, перше враження, яке спокійно може бути оманлимим.

P.S. тут тіні з палетки Lime Crime Venus III.

Традиційно всю косметику я змиваю міцеляркою двофазною, іноді можу додати ще після гель для вмивання, щоб краще позмивати всі рештки. Отож, тут я взяла міцелярну, витерла в 0 тіні, а туш тримається на місці. Змочила їх у міцелярці, чекаю, пробую терти - ніц. З одного боку це дуже хороший плюс - що вона достатньо стійка, як я розумію і водо-, і частково жирорезистентна. Це класно, але не дуже приємно для змивання, бо його неможливо провести ніжно та делікатно, на жаль. Але, я це пов'язую саме з жирністю нанесення і оцими зліпленими пучками вій.

Я продовжуватиму тестувати цю туш, але на разі лдя мене це сірий кардинал (можливо). З одного боку, я вірю в її потенціал та купу позитивних відгуків, з іншого - мій не дуже позитивний досвід.

Я все ж звикла до більш традиційних тушей та пензликів від Maybelline та раніше користувалась бестселлером одного бренду, про який вже немає сенсу згадувати. Тут для мене не все просто та зрозуміло, треба трошки заморочитись та набити руку. Я дуже рада, що мала нагоду познайомитись з цим продуктом у подарунковому боксі, бо боюсь, що була би достатньо розчарованою, якби купила сама.

АЛЕ, в черговий раз кажу, що за умови, якщо щось зміниться і я закохаюсь в цю туш, я обов'язково додам і нові фото, і більш повноцінний відгук на фоні багаторазового використання)