Vikulyk

Мінеральна основа під макіяж

Мінеральна основа під макіяж

Для мене ця база слугує по суті як 2в1: тон і пудра.

Не дивлячись на пудрову текстуру не западає в пори, нажаль не блюрить їх, але й не підкреслює рельєф.

Текстура шовковиста, м'яка, легко скользить по шкірі, але не покидає відчуття її присутності, я би сказала, що вона відчувається трішки важко на обличчі, не критично, але все ж створює деякий дискомфорт.

Шкіра виглядає більш сяючою, але не жирною. відтінок 1w golden ivory засвітлий для мене, але з часом підлаштовується чи може окислюється, хто зна.)

Мінеральна основа під макіяж
Мінеральна основа під макіяж
Мінеральна основа під макіяж

Склад звичайно чудовий, тут немає нічого, щоб забило пори: Mica, Jojoba Esters. May Contain (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Маскуючі властивості. Гарно маскую почервоніння, які сильні недоліки не приховає, але тон шкіри виглядає рівніше однозначно.

Стійкість. Тримається сама добре, але коли спека жирна шкіра на лобі за годинку починає проявлятись, тому тут немає сильних себорегулюючих властивостей.

Спосіб використання. Я не пробувала використовують її по призначенню, напевне для цього потрібний ще тон у пудровому вигляді, для мене це ж самостійний продукт, якщо хочу легкий макіяж, то просто беру цю основу, а зверху вже контур і румяна, доречі рідкі лягають на неї доволі добре.

Ось такий цікавий продукт я спробувала у вигляді мініатюрки( вистачило десь на 6-7 разів) впринципі може бути, не скажу, що це щось круте, але, як для мінеральної косметики виглядає непогано.