Kizza

Гліттер від GlamBee

Гліттер від GlamBee

Отже, сьогоднішній допис присвячений бюджетним ґліттерам по 69 грн від GlamBee

Гліттер від GlamBee

Виробник чомусь вирішив зробити блискітки в двох відтінках.
На рожевій базі і на прозорій.
По факту якщо нанести тонко і воно повністю просохне - на шкірі лишається тільки глітер. А бази не видно. Отже якщо ви хочете, наприклад, рожевий а його в наявності немає - то не журіться і візьміть прозорий.

Аплікатор - плоска лапка що набирає доволі велику кількість блискучої субстанції і в принципі одного аплікатора може вистачити на обличчя це точно.

Якщо нанести тонким шаром -застигає приблизно за пару хвилин і міцно тримається цілий день, навіть якщо пітнієш і треш обличчя.

В обох відтінках блискітки ідентичні. Це прозорий мерехтливий ґліттер двох розмірів - маленький круглий і побільше шестигранний.Величезним плюсом є те, що самі ґліттеринки прозорі, а значить якщо ви не знаходитесь на сонці або при яскравому освітленні ваш макіяж буде виглядати, ніби у вас додатково на обличчі нічого немає. Бо якщо ґліттерини не прозорі, то в деяких випадках може виглядати, як хвороба 😅 На другому фото присутні 4 великі ґліттеринки)

На фото біля вікна, надзвичайно важко піймати цей блиск, але сяє даний продукт просто чудесно. Ніби Феї випорхнули зі своїх гніздечок і осяяли своїми блискітками✨

Кому цікаво - в складі спирту немає, але присутня велика кількість летких силіконів , на мою думку - це ідеальний склад для такого о'роду продуктів👍👍👍

Як довго житиме у відкритому стані - не знаю, але радості він дає дуже багато і круто підіймає настрій✨✨✨