Євгенія 👩

Трохи не вгадала з відтінком, але рум'яна чудові 🍑

Трохи не вгадала з відтінком, але рум'яна чудові 🍑
Трохи не вгадала з відтінком, але рум'яна чудові 🍑
Трохи не вгадала з відтінком, але рум'яна чудові 🍑
Трохи не вгадала з відтінком, але рум'яна чудові 🍑

Всім привіт✌️

Рум'яшки Eveline Feel The Blush я купила десь у березні і на жаль, тоді ще не було на них фото-відгуків, щоб можна було добре розглянути відтінок). Тому я орієнтувалася на фото мейкапу та назву відтінку, і прогадала). Розповідаю докладніше 👇

Рум'яна представлені в мініатюрному футлярі з дуже хисткого пластику. За моїми фото можна зрозуміти, що якість футляра не дуже. Всі написи стерлися вже на 2 місяць використання, хоча футляр у мене лежить на поличці і я його ніколи не беру з собою). Однак, враховуючи ціну – на це можна заплющити очі.

Загалом, футляр зручний у використанні, компактний і відмінно лягає в руку.

Вага: 5 гр. Для рум'ян більш ніж достатньо, витрата економічна

Рум'яна добре спресовані. Текстура м'яка, шовковиста, із легким відчуттям кремовості. Рум'яна приємні до шкіри, абсолютно невагомі та комфортні.

Сам пігмент не має запаху, але якщо понюхати рум'яна у футлярі, то відчувається неприємний аромат фарби і пластику, але в процесі нанесення цей запах зовсім не відчутний.

У мене відтінок 04 "Tea rose" або "Чайна троянда". Я представляла чайну троянду як щось ніжне, приглушено-рожеве, таке саме як на фото у майкап). У результаті, отримала щось дуже тепле та помаранчеве).

Якщо трохи літературно описати цей колір, то він глибокий, персиково-цегляний з дуже теплим підтоном.

Сам по собі відтінок красивий, насичений, проте підійде далеко не всім). Ось мені, з моєю світлою шкірою, він не підійшов, навіть після розтушовки, він виглядає дуже безглуздо. Мені здається, що цей колір ідеальний для дівчат із теплим тоном (або засмаглим) шкіри. Також думаю, що відтінок підійде більше для шатенок/брюнеток, ніж для блондинок. Розкішно "Tea rose" виглядає на Vikulyk: https://club.makeup.com.ua/post/11077/ 😍

Як ви вже могли зрозуміти, я використовую ці рум'яна дуже рідко. Хоча, зараз літо, засмага і може використовуватиму частіше). У будь-якому випадку, викидати рум'яна мені шкода, тому що в нанесенні вони класні).

Пігмент добре, рясно набирається на м'який пензлик із синтетичним ворсом. Рівномірно розподіляється і м'яко розтушовується, створюючи ефект серпанку. Не залишає плям і смуг.
При нанесенні трохи порошить, але зовсім не критично.

Пігментація середня, можна нашарувати. Не виділяють текстуру шкіри, не сушать і не провалюються в пори.

З іншою декоративною косметикою не конфліктують, на обличчі не окислюються.

Фініш матово-сатиновий, на шкірі має свіжий вигляд, без зайвої сухості. Сяйво ледве-помітне.

Стійкість: близько 6-7 годин, без фіксатора.

Піддаються будь-якому засобу для зняттям макіяжу.

  • Приємна, ніжна, невагома текстура.
  • Гарна пігментація.
  • Освіжаючий фініш.
  • Можливість нашарування, без сухості та виділення текстури шкіри.
  • Економічна витрата.
  • Ціна.

З недоліків - це невідповідність назви та фото з реальним відтінком). Зараз вже з'явилося багато фото-відгуків і я розумію, що ідеально мені підійшов би відтінок "Peony", який показувала Kizza: https://club.makeup.com.ua/post/6275/. Думаю, що я обов'язково прикуплю його, тому що, повторюся, рум'яна дійсно дуже гідні🔥

Дякую за увагу 💕