Nata_Po

Рум'яна та скульптор, які я одразу продублювала про запас)

Рум'яна та скульптор, які я одразу продублювала про запас)

На тлі постійних новин зовсім зникло натхнення щось писати, але не варто засиджуватись у депресивних думках, бо користі від цього жодної.

Сьогодні мені ззахотілось розказати за хороші бюджетні знахідки від Lamel.

В цілому це продукти масою 3,8г, які справді реально закінчити, і це видно по діркам у моїх рефілах)

От є рум'яна тверденькі і дуже щільно спресовані. Ти по них проводиш пальцем і вони можуть навіть дерти пальчик ледь-ледью Тут же враження, начебто маєш справу з напівкремово-пудровим продуктом, який легесенько наноситься, тушується та розподіляється на обличчі. Тому це дуже приємні рум'яна та скульптор.

Щодо стійкості, мушу відмітити, що в рум'ян вона не супер-пупер. Цене ті рум'яна, які ви нанесли зранку, і ще ввечері матиметессе той же свіженький вигляд. Особисто у мене вони кудись зникають. Тому є потреба, або поновлювати, або наносити зверху на кремовий продукт Але це у мене доволі масова проблема з рум'янами)

У мене рум'яна у 402 відтінку - це приємний рожево-персиковий відтінок. Що цікаво, рум'яна начебто матові, але насправді вони сатинові і, якщо їх нанести поруч зі скульптором, то стає помітною оцей ледь-ледь видимий відблиск чи перелив. На обличчі я цього ніколи не спостерігала, і вони не дають хайлайтерного ефекту, чи там видимого сяйва.

Та скульптор у тауповому 406 відтінку. Це гарний прохолодний бежево-рудувато-фіолетоватий відтінок, який прекрасно виконує роль скульптора. Зливається зі шкірою і не створює ефекту чогось зайвого на шкірі. Також у ньому вже велика дірка, просто я скульптором користуюсь тепер доволі рідко, тому розхід зменшився)Але дає дуже натуральну гарну тінь, не наставляє плямі добре тушується. Тому задоволена ним на всі 100. Колись раніше ще говорили, що ідеальний скульптор - це Relouis (з бюджетних), натомість мені він не зайшов взагалі, бо я його просто не бачила на обличчі. Він дуже сухий та крейдовий. А тут приємна напівкремова текстура.

На одному з фото, спеціально сфотографувала дещо під кутом, щоб було видно перелив від рум'ян)

Щодо рум'ян - не впевнена, бо все ж мені трошки не вистачило стійкості, і я ще маю дуже багато різних продуктів, якими треба користуватись. Тому в найближчій перспективі точно не купуватиму. Але, якщо в мене завершиться скульптор, то повторю 100%. Мене ще цікавить їхній скульптор у кремовій текстурі, бо рум'яна класні, цікаво, як він.