Strange Love

Ода зволоженим губам

Ода зволоженим губам
Ода зволоженим губам

Maybelline New York Lifter Gloss - мої улюблені повсякденні блиски, які замінюють гігієнічну помаду. Це якісний продукт з приємною текстурою, багатою палітрою і шикарним ароматом.

Ніщо не може викликати більше радості косметоманьяка, ніж красива упаковка косметики. І Maybelline New York Lifter Gloss не розчарував у цьому плані. Його глянцевий тюбик має стильний дизайн, його приємно тримати в руках. А великий аплікатор легко наносить блиск в один шар.

Кольорова гамма Maybelline New York Lifter Gloss дійсно вражає. Вона включає в себе велику кількість відтінків, починаючи від ніжних нюдових варіацій до сміливих і яскравих кольорів. Я вибрала натуральні напівпрозорі відтінки, проте чекаю на появу в Україні більш яскравих кольорів з нової серії Maybelline New York Lifter Gloss Candy Drop.

Консистенція Maybelline New York Lifter Gloss приємно здивувала мене з першого нанесення. Це один із найгустіших блисків в моєму арсеналі.

Його текстура не залишає липкості або важкості та забезпечує комфорт протягом усього дня. Стійкість феноменальна: іноді до 2-3 годин неперевершеного результату.

Maybelline New York Lifter Gloss надає моїм губам об'єму і природного блиску, роблячи їх більш соковитими і привабливими. Він чудово доповнює мій повсякденний макіяж, додаючи легкий акцент і завершуючи мій образ. Я почуваюся більш впевнено і привабливо з Maybelline New York Lifter Gloss на своїх губах.