Євгенія 👩

Танці з бубном або відтінок 05 🤣

Танці з бубном або відтінок 05 🤣
Танці з бубном або відтінок 05 🤣
Танці з бубном або відтінок 05 🤣
Танці з бубном або відтінок 05 🤣

Всім привіт✌️

Десь кілька років тому я активно використовувала тон Maybelline New York Super Stay 24H і була в захваті від нього. Потім перейшла на інші тональники, а потім взагалі перестала ними користуватися. Нещодавно згадала про те, яким класним був цей тон і хотіла знову його замовити, але його не було. Чекала-чекала, але так і не дочекалася в результаті, взяла на пробу його брата - Maybelline New York Super Stay 30H. Ділюсь враженнями👇

Тональний крем представлений у довгастому флаконі з тостого скла з подвійним дном.
Кришка знімається, флакон закриває міцно, але постійно злітає, особливо у косметичці.
Дозатор-помпа, який постійно забивається в продукт (спеціально не стала протирати його для фото) і дуже сильно "плюється". У результаті, через дозатор зіпсувала кілька футболок, тому що тон з них не відмивається нічим😭

Дозатор доводиться постійно протирати всередині, або чистити зубочисткою.
Плюс до всього, флакон дуже маркий за рахунок стійкості тону.
А ще, після кожного використання тонального, мені доводиться з величезним зусиллям вимивати прогумований ремінець від годинника, оскільки дозатор постійно "плюється" в область руки або окулярів🙃

Консистенція кремова, дуже густа та щільна. У руках нагадує пластелін, відчувається в'язкість та липкість. Цей тон явно не для тих хто любить легке покриття, він як цемент. Для мене це було трохи несподівано, тому що його брат (той що 24H) був теж щільний, але не такий пластеліновий.

Аромат косметично-пластеліновий, не дуже приємний, але в процесі нанесення та носіння він не відчувається, тому сильного дискомфорту не викликає.

У мене світла шкіра, тому вибрала відтінок 05 "Light Beige" або рожево-бежевий, як вказано на makeup.

Спочатку, відтінок дійсно був світло-бежевим з легким рожевим підтоном, але через 2 місяці він окислився. Став схожим на відтінок 06 – натурально-бежевий з теплим, пісковим підтоном.
Це дуже неприємно, тому при покупці враховуйте, що тон ОКИСЛЮЄТЬСЯ, причому досить швидко.

Після окислення, відтінок для мене став затемним, навіть незважаючи на те, що він трохи підлаштовується під тон шкіри. Доводиться змішувати його з світлішими відтінками, щоб отримати більш-менш відповідний тон, без рудини.

Для того щоб зробити акуратне покриття цим тоном, мені доводиться танцювати з бубном. Дуже проблемна, моментально застигаюча текстура😐

Я наношу на обличчя не більше пари крапель крему, якщо переборщити, то вийде ефект маски.
Відразу після нанесення його потрібно розтушовувати, якщо застигне, то все...доведеться витирати і наносити знову.

Чим найкраще наносити?

  • Спонжем – тільки напівсухий. Якщо використовувати мокрий, то виходять плями та максимально нерівне покриття.
  • Пензлем, також сухим. Як на мене, то пензлем розтушовувати складніше, тому що потрібно це робити супер-швидко, інакше – плями, смуги, горби.

До речі, зауважила, що якщо змішувати цей тон із легшими текстурами, то процес нанесення куди простіший і покриття більш акуратне та природне.

* Та й найважливіше, тут потрібна зволожуюча основа, тому що тон підсушує.

  • Тон дає дуже щільне покриття з першого шару нанесення. Як мені здається, то нашарування він зовсім не потребує. Та й нашарувати його буде проблематично, особливо якщо він уже застиг.
  • Фініш виходить наглухо матовим, сухим, плотним. Навіть для зими дуже важкуватий.
  • Тон відчувається на шкірі, не критично, але все ж таки. У пори не провалюється, але на шкірі відчувається + окислюється до кінця дня і стає ще темнішим. Якщо не змішувати тон із легшою текстурою, то дуже сильно виділяє текстуру шкіри та підкреслює всі складочки/лущення.
  • З іншою декоративною косметикою дружити зовсім не хоче, особливо з кремовими текстурами. Якщо наносити поверх тону - кремовий консилер, то його просто неможливо розтушувати, він роз'їдає тон і лежить на шкірі білою плямою. Пудрові текстури (пудра, рум'яна, бронзер та хайлайтер) лежать на тоні як борошно, підкреслюючи всі недоліки.

Проте, є й плюси у цього тону:

  • Добре вирівнює тон.
  • Дуже щільний і за рахунок цього приховує всі недоліки від великих підшкірників/темних кіл до дрібних висипань.
  • Дійсно стійкий, без поробем тримається на комбінованій шкірі 8-9 годин (проте не 30)), але ж окислюється😑.

Але, недоліків набагато більше ... Ситуацію рятує тільки змішування з іншим тоном, у якого легка текстура і світліший відтінок.

У результаті, можу сказати, що Maybelline New York Super Stay 30H - це дуже невдалий ремейк Super Stay 24H, розчарував.

Рекомендувати звісно не буду.
Дякую за увагу 💕