Alyona Fedyk

🌙MAKEUP Sleep Mask Gold: і як я без тебе раніше жила?

🌙MAKEUP Sleep Mask Gold: і як я без тебе раніше жила?

Для мене здоровий сон – важливіше, ніж вода:) Я з тих людей, хто дотримується режиму. Та останнім часом (причина очевидна) спати доводиться менше, а сам сон став тривожнішим.

Я часто прокидаюсь та не можу заснути по пів години. Оскільки зараз світає вже після 4-ї ранку, заснути – анріал, бо мій організм знає: якщо на вулиці день – спати не можна) Штори- та ролети-блекаут – не моя історія, бо я обожнюю, коли сонячні промені освітлюють мій дім, і ховатись від них вважаю злочином) Тож, довелось звернути увагу на маску для сну, яку я завжди вважала дивним аксесуаром. Обрала маску з натурального шовку, бо шкіра обличчя, а особливо навколо очей, повинна бути в повній “безпеці”.

🌙MAKEUP Sleep Mask Gold: і як я без тебе раніше жила?

Чесно, я думала, що звикати до неї доведеться довго, бо це щось інородне) Але ні. Ця золотиста крихітка від MAKEUP змусила мене у другу ніч з нею прокинутись від будильнику і навіть не зразу зрозуміти, чому навколо так темно)))) Ви би бачили цю картину…

Маска дійсно виготовлена з натурального шовку, всередині є м’яка набивка. Єдине, що може бути проблемою – це резинка, яка не регулюється, але для мене вона ідеальна. Я абсолютно не відчуваю якогось дискомфорту, вона не тисне та не спадає. Ніс маска не перетискає, сидить щільно, але на 100% комфортно. Резинка навіть після місяця регулярного сну з маскою не розтягнулась ні на міліметр. До речі, вона теж обшита шовком.

Я обрала золотистий колір, але наступного разу точно візьму рожеву та чорну. Навіть на подарунок – це дууууже крута річ! Варто лише один раз спробувати, як ви зрозумієте, що без неї вже не те)) Та попри все, попередити маю: на 100% вона не захищає від світла. По моїм відчуттям – пропускає відсотків 30. Але в моєму домі великі вікна й лише дуууже легка та тонка тюль. Захисту від світла немає взагалі, тому ця маска мене цілком влаштовує.

А ще її легко прати (вручну), вона швидко висихає та не втрачає форму. Для мене просто немає мінусів. Тепер це мій мастхев на кожну ніч⭐️