Оліч

Альтернатива Clinique Almost Lipstick in Black Honey

Я вже писала, що Clinique Almost Lipstick in Black Honey точно зайняла місце в моєму сердечку https://club.makeup.com.ua/post/12284/. Вона неперевершено виглядає, робить ефект дуже яскравих, соковитих, природніх губ. Просто супер освіжає обличчя, ви наче знову підліток зі здоровим кровообігом) Але у Black Honey є мінуси - це ціна (близко 22$), а ще досить маленький об'єм всього-навсього 1,9 грам.

Як варіант на заміну, можна розлянути помаду-бальзам від E.L.F. Hydrating Core Lip Shine у відтінку Ecstatic.

На головному фото свотч Clinique вище, а E.L.F. - нижче. Можемо побачити, що Black Honey червоно-коричнева, а Ecstatic червоно-фіолетова. На губах відмінність у відтінках вже меньш помітна, може у E.L.F. трохи холодніший відтінок і вона трошки більш глянцева, але різниця не критична. А ще вона трохи пахне кавуновою жуйкою))

Далі - ціна E.L.F. 7$, а об'єм 2,8 грам. Тобто маємо втричи ніжчу ціну і в півтора рази більше продукту. Звісно у Clinique в свою чергу красивіше металеве пакування, замість пластикового, як у E.L.F. .

А ще E.L.F. має офіційну позначку Cruelty Free, а ще їх продукти веган-френдлі, що означає що в складі немає продуктів тваринного походження. Як на мене це величезний плюс.

В цілому, якщо ви шукаєте альтернативу - я можу точно рекомендувати цю помаду-бальзам. Єдине що, нажаль, її важкувато знайти в Україні.

08 липня, 2023
Оліч
08 липня, 2023