Anna_feerie

Фільтр для реального життя з мінеральною косметикою

Фільтр для реального життя з мінеральною косметикою

В одному зі своїх перших постів у Клубі я писала про мінеральну косметику (https://club.makeup.com.ua/post/2537/), сьогодні ж хочу показати свої скарби трохи детальніше. Дякую Vikulyk, що надихнула мене на це своїм нещодавнім дописом про мінеральну основу Everyday Minerals 😘. Брендів, які я буду показувати, немає на Мейкапі, але команда сайту завжди прислухається до побажань, тому, сподіваюсь, що ці американські виробники незабаром також будуть представлені на сайті.

Фільтр для реального життя з мінеральною косметикою

Така косметика:

💙 не псується (бо в ній немає рідких компонентів/жирів/силіконів тощо);

💙 не викликає алергічних реакцій або висипань (хіба що у когось алергія на мінерали?)

💙 має лікувальні властивості завдяки таким складовим, як оксид цинку, порошок зеленого чаю, перлинна пудра;

💙 також оксид цинку та діоксид титану виступають у якості сонцезахисних фільтрів;

💙 мінеральний макіяж практично не помітний на обличчі, не створює ефект маски, не підкреслює пори (навпаки, згладжує текстуру, залишаючи шкіру живою в хорошому сенсі).

До недоліків можу віднести хіба що особливості нанесення та підготовки шкіри. А саме: попередньо слід добре зволожити обличчя, щоб уникнути відчуття підсушення (все ж таки цинк має і таку функцію), що ж до нанесення – то тут знадобляться окремі пензлики та будь-яка пуста баночка для набирання продукту.

Найкраще для цього підходять щільно набити кабукі або флет-топ, тому що ми будемо саме втирати мінерали за допомогою пензликів, а рідкий ворс в цьому точно не помічник. Загалом процедура така: висипаємо зовсім трошки продукту в баночку, добре розтираємо пензлем, щоб пігмент потрапив вглиб волокон, а потім круговими рухами наносимо на обличчя (ніби поліруючи його).

Для початку покажу вам голе обличчя з нанесеним доглядом, а далі по черзі будемо розбиратись, що та як наносити.

В мене ж підсвічуючий (не дивуйтеся, якщо на макро-фото бачите забагато блиску, це лише в баночці та на товстенькому свотчі, в реальності для макіяжу потрібна дрібка продукту, тому сяяння буде ніби зсередини).

Ще один плюс мінеральної косметики – величезний вибір відтінків та їхня здатність адаптуватися на шкірі.

Точково на почервоніння я наношу лікувальний консилер – для цього беру плаский пензлик, дрібку продукту, добре розтираю і притаптуючими рухами маскую постакне та все, що мені хочеться приховати.

Я буквально залипла, роздивляючись, як вона казково мерехтить в сонячних промінчиках, але потім взяла себе в руки і продовжила макіяж). Вуалі, як і інших продуктів, потрібно зовсім трошки, знову висипаємо в баночку, розтираємо пензлем та вполіровуємо в шкіру 🤩.

мені захотілося зробити літній варіант, тому я взяла рум’яна-бронзер у світлому відтінку, власне рум’яна з нейтральним підтоном та ілюмінайзер (він же хайлайтер, якщо по-простому). Спочатку нанесла бронзер (по формі цифри 3, що малюється через лоб, шічки, підборіддя), далі рум’яна (ось їх вже можна малювати і звичайним пензлем для рум’яшок). Трошки ілюмінайзеру на вилиці, лук Купідона та трошки на кінчик носа. Хайлайтер також виглядає на свотчі супер-яскраво, але в залежності від нанесення можна досягти як ефекту вологої шкіри, так і космічного сяяння, що зробить з вас зірку вечірки 😎.

Відтінок в мене світло-коричневий, якраз для блондинок/світло-русявих. Фарбуватися цією пудрою для брів досить просто, вона не робить плям та створює дуже природню та делікатну тінь, ніби свої брови, тільки трішки виразніші).

Тож, ось такий вийшов результат, в житті це виглядає ще красивіше, бо на обличчі ніби нічого немає, але все, що треба, замасковано, тон рівний, шкіра сяюча та скульптурована. В мене реально відчуття, що це якійсь фільтр 🥰. Зараз доволі часто роблю такий мейк, на літо це чудовий варіант!)