Lily♥️

GUERLAIN PERA GRANITA: ОСВІЖАЮЧИЙ АРОМАТ

Взагалі до колекції Aqua Allegoria Guerlain раніше я ставилася дуже рівно, проте ось закортіло познайомитися дещо ближче) Я відразу скажу взагалі не фанат найпопулярнішого Mandarin Basilic ( хоча він звучить дійсно дуже природьно) . Herba Fresca непоганий, більш цікавий для мене. А ще найбільше сподобалась Flora Cherrissia. Проте як кось так вийшло все таки оьрала відливантик саме Pera Granita. Ось тут розповім детальніше що ж мене заінтригувало в цьому ароматі.

Туалетна вода Guerlain Aqua Allegoria Pera Granita

Початкова нота: Бергамот, Грейпфрут, Лимон

Нота Серця: Груша, Османтус

Кінцева нота: Білий мускус, Кедр, Мох

• Соковита нота груші набуває смаку граніти (десерт з льоду та соку) з пікантною свіжістю грейпфрута та лимона. Фруктові, абрикосові відтінки акорду османтуса посилюють його солодкість, що немов тане в роті, на деревно-мускусному тлі.
  • Початок аромату дуже реалістичний, як грейпфрутовий сік. А згодом я відчувю найбільше османтус.
  • СТІЙКІСТЬ: 2/10 ,як на мене, дуже дуже не стійкий. Навіть не залишається натяку від аромату.
  • Враження: я дещо більше очікувала))) повний обʼєм не буду купувати, спробую інший аромат з Aqua Allegoria.