Nata_Po

Дуже бюджетні олівчики для брів)

Дуже бюджетні олівчики для брів)

Я не дуже часто малюю брови, бо все ж мені імпонує концепція натуральності, коли немає значної різниці між ранком та вечором (умовно, щоб не боятись прокидатись без мейку).

Тому у мене олівчики для брів живуть довго, бо я ними користують для профарбовування пробілів, або коригування форми, коли знову ж таки є якісь пусті місця.

У мене доволі темні брови, але я маю 2 відтінки(більш світлий та темніший).

Олівчики класичні у дереві з щіточкою на ковпачку.

У мене два відтінки 006 (світліший) та 004 (темніший). Відтінки доволі нейтральні та приємні і мені обидва підійшли).

Користуюсь двома. Темно-коричневим заповнюю пустоти, іпромальовую волоски, а більш світлим, якщо хочеться створюю димку на брівках, щоб вони виглядали пишніше. Або також можу варіювати з місцем нанесення, скажімо світлішим ближче до центру, а темнішим виділяю кінчик, щоб він був більш чітким.

Олівці не є суперм'якими як масло (і це добре), але і не є жорсткими, тому вони не дряпають шкіру і олівець не треба втиснути в шкіру, щоб побачити хоч якийсь свотч. Щіточка не гіперзручна, але розтушувати штрихи, якщо є потреба нею можна.

В цілому, за свою вартість для мене це нормальні хороші олівчики, але знову ж таки, я не дуже сильно маю з чим порівнювати, бо не особливо промальовую брови, а лише вкладаю їх гелем. Ще колись раніше трошки підмальовувала їх тауповим відтінком тіней від Maybelline Color Tattoo. Хоча він дуже прохолодний.

Є нюансик і на свотчі це видно. Іноді в олівчика може частинка відкрошитись і розтертись, залишаючи отакі темніші крапочки. Я цього на бровах не помічала, а на свотчі стикнулась.

В цілому за свою ціна/якість можу рекомендувати.

В Malva ще були величезні і класні олівчики для губ, і я їх колись також накупила, але на Makeup асортимент дуже скоротився, не знаю, чому так.