Yuriivna 🌸

Догляд рук та нігтів

Догляд рук та нігтів

Кремів для рук не буває забагато,тому в мене є креми на осінь та зиму,та більш легкі та не "жирненькі" на теплу пору року.

Сьогодні хочу розгляну крем від бренду Care & Beauty Line.

  • Крем має "жирненьку" текстуру,наношу його зовсім трохи.Користуюсь ним більше в холодну пору,так як крем добре зволожує та живить шкіру рук.Допомогає впоратися також з сухістю шкіри.
  • Крем має гарний зеленуватий колір
  • Аромат є звичайним косметичним,такий запах має напевно більшість кремів.Для мене він приємний,квітковий,не різкий.
  • В мене тонка шкіра на руках,в холодні часи схильна до обвітрювань,крем допомагає швидко привести руки до ладу,наношу крему не багато,поглинається він швидко.Немає липкості після нього.
  • Щодо нігтів,то не можу багато чого написати,так як завжди покриваю їх гель-лаком,АЛЕ що точно можу відзначити - кутикула виглядає доглянутою,вона не пересихає.Інколи,але буває так,що забуваю придбати олійку для кутикули,або вона вже закінчилась,то можу застосувати цей крем,щоб зволожити кутикули,особливо після манікюру.
  • Ціна для крему,на мій погляд вище за середню,але враховуючи те,що він використовується економно,завдяки своїй консистенції,то вистачить його надовго.А також варто врахувати,що зараз на сайті є вигідна акція.Якщо придбати два товари цього бренду,то отримуєш два подарунки на вибір.Тож враховуючи це,можна отримати крем значно дешевше.Нажаль,коли я купляла його,то такої акції не було:(

Склад крему має такі компоненти:

  1. Олія авокадо,чайного дерева,жожоба,календули,лаванди
  2. Екстракт ромашки та алое
  3. Вітаміни A,E,B5
  4. Мінерали Мертвого моря

Догляд рук та нігтів