Anna_feerie

А ви пробували тонер Pyunkang Yul?)

А ви пробували тонер Pyunkang Yul?)

Цього разу цей тонер з набору пробничків, але його можна придбати і окремо). Взагалі я дуже люблю мініатюри, як для знайомства з продуктом, так і для дорожньої косметички.

Взимку такої баночки в 100 мл вистачило мені більше, ніж на місяць. Зараз я точно розтягну його надовше, бо в мене ще есенція (https://club.makeup.com.ua/post/13223/) та саліциловий тонер, так що Pyunkang Yul використовую не кожного дня.

А ви пробували тонер Pyunkang Yul?)
А ви пробували тонер Pyunkang Yul?)

Склад мінімалістичний та базується на екстракті кореня астрагалу: Astragalus Membranaceus (Huang Qi) Root Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Arginine.

Достатньо кількох крапель для всього обличчя (або ж за бажанням можна нанести більше і почекати, поки продукт вбереться). Після цього тонеру я наношу сироватку або одразу крем. З моїм доглядом не конфліктує, не скочується.

Мені тонер подобається (як і всі інші продукти цього бренду 🤗), він гарно зволожує та не лишає плівки або липкості. Тому, якщо ви хочете спробувати додати тонер до рутини, але не знаєте, чи підійде вам такий тип продукту, почніть знайомство з мініатюри ☘️.