Kate_Beauty

Туш для вій Pastel💕

Туш для вій Pastel💕

У мене від природи гарні брови, а ось з віями мені не пощастило(їх майже не видно). Й через те, що я кожного дня фарбувала вії(навіть декілька разів в день), вони ще більш зіпсувались, почали частіше випадати. Відновити мої вії, мені допомогли олійки для вій та брів. Які олії використовувала, я розповідала в іншому дописі, кому цікаво, то ось посилання: https://club.makeup.com.ua/post/13633

Туш для вій Pastel💕

А тепер розповім про свої враження від туші Pastel. Пакування виглядає миленьким, гарненьким (наліпки йдуть в наборі). Але мінусом, особисто для мене є те, що пакування не дуже якісне, можна подумати, що це дитяча туш. А тепер перейдемо до плюсів, їх багатенько:
*ефект від туші дуже класний. Вії стали довшими, густішими(трішки) та підкрученими;
* щіточка є зручною. Нею легко промальовувати всю довжину вій(наприклад, моєю улюбленою тушшю Maybelline New York Lash Sensational,
складненько профарбувати вії біля внутрішнього куточка ока, а з цією це дуже просто зробити, хоча щіточка не з маленьких);
* має насичений чорний колір;
* нормальний запах;
* має хорошу стійкість( тільки вже під вечір трішки осипається);
*продукція Pastel не тестується на тваринах.
Отже, туш від Pastel нічим не гірша за мою улюблену Maybelline New York Lash Sensational, й цією покупкою я дуже задоволена.

09 липня, 2023
Kate_Beauty
09 липня, 2023