Скраб для вол осся від Oribe. Чи вартує своїх коштів?
На цей скраб для шкіри голови я бачила більшість позитивних відгуків, тому вирішила придбати, але перестарахувалась і взяла мініатюру (15 мл).
Я завжди в пошуку гарних засобів, які очищують голову, поки мені дуже подобається в цьому плані шампунь DSD, але зараз влітку моя шкіра не така проблемна, тому десь колись обходжусь тільки скрабами.
Serene scalp scrub вистачило разів на 7, я якраз закінчила тюбик і готова поділитись враженням.
Тут присутня велика кість білих дрібних частинок, доречі вимити їх практично не можливо, завжди якась кількість тай залишається, також в складі є хімічний пілінг.
Наношу на вологе волосся перед миттям, для рівномірнішого розприділення прочісую гребінцем Janeke І змиваю шампунем.
Зуд дійсно зменшує, але вистачає його до наступного миття, оскільки подібні засоби рекомендують наносити раз в тиждень, то сумно, що немає якоїсь пролонгованої дії.
Як і при використанні аналогічних продуктів надає більшого об'єму волоссю, але тут нічого особливого.
Кращого росту волосся чи зменшення випадіння я не помітила, для мене це взагалі доволі посередній продукт, який крім миттєвого очищення нічого не робить.
Я не збираюсь повторювати навіть мініатюрку, не кажучи про повнорозмір за 2 тисячі грн.
Коментарі (0)