Елегантний ефект, без драми, та з мінусами миритися не хочеться...
Max Factor False Lash Effect
Привіт, красуні!
У вас є ваша улюблена туш? Я, наприклад, вже давно знайшла свій ідеал, але інколи хочеться спробувати щось новеньке.
І особливо цікаво тестувати легендарні засоби, які завоювали любов тисячів жінок.
Так, безумовно легендою можна назвати туш від Max Factor False Lash Effect.
Пам'ятаю, як у студентські роки, я про неї мріяла, бо тоді грошей вистачало лише на белор дизайн.
Що ж, яка вона, ця легендарна туш?
Вона має досить велику, товстеньку, але силіконову щіточку. Щетинки м'які, не царапаються, та вони чудово прочесують вії.
Але, із-за розміру щітки, думаю, власницям коротких вій буде не зручно користуватися тушшю.
Ще один вагомий мінус...
Незважаючи на великий об'єм продукту, аж 13 мл, туш засохла менше ніж за 2 місяці використання, що для мене неприпустимо.
Моя фаворитка служить мені більше 3х місяців, і все з нею добре.
Але треба віддати належне, туш на очах виглядає чудово. Кожна вія на своєму місці, розділена, жодних грудочок або павучих лап.
Є і подовження, і об'єм.
Так, це не зовсім той драматичний результат, який я полюбляю, та все ж. В макіяжі - все красиво.
Поки туш не почне засихати, вона не осипається під очі.
Але знову є але... вона абсолютно не влагостійка. Якщо у вас сльозяться очі, або ви потрапите під дощ, будьте впевнені, що а дзеркалі ви побачите панду, адже туш потече по всьому обличчю.
Зви чайно, ніхто нам не обіцяв, що вона буде водостійкою, але вона точно не повинна розмазуватися від найменшої вологи.
Чи готова я пробачити ці мінуси, заради ефекту на віях?
Напевно, ні, адже я знаю варіанти, які і фарбують нормально, і тримаються гарно, і вистачає їх на довго.
Можливо справа в партії, і мені просто попалася не свіжа туш, та судячи з відгуків, не мені одній.
Та все ж, знайомство вважаю вдалим, і гештальт бажання закритим:-)
А вам дякую за увагу 😘
Коментарі (0)