Nata_Po

І так, я не втрималась і придбала палеточку від Colourpop...якби ж то одну)

І так, я не втрималась і придбала палеточку від Colourpop...якби ж то одну)

Що ж, я давно чула про цей бренд, але ніколи не цікавила що, де, як і коли його можна придбати. На популярних сайтах я їх не знаходила, а на інших - вони не були дуже дешевими і я не наважувалась)

Але, після численних варіантів макіяжу та оглядів палетки (https://club.makeup.com.ua/post/13645/) я вирішила, що варто мені таки познайомитись з тінями цього бренду (і, навіщо я це зробила, навіщо...(((

Що мене здивувало ледь не найбільше - це дуже компактні розміри палетки і її легкість. Я чомусь уявляла, що вона буде, як мінімум у півтора рази більшою, а тут така манюня на цілих 12 відтінків.

По- друге, вона неймовірно гарна. Це не просто якась картонка однотипна. Це картонна упаковка з рельєфним фольгованим текстом та орнаментом і її дужеприємно тримати в руках. Ззаду є назви усіх відтінків, а також вказано, що це cruelty free (і це прекрасно).

У палетці немає дзеркала і це зовсім не мінус. Це лише плюс, бо вона легша і найстрашніше, що з нею може статись - поб'ються відтінки, але не скло. Кришечка на магніті, тому надійно закривається.

Та і всередині палеточка дуже гарна, всі відтінки підписані і тут дуже няшно-ванільно-зефірна кольорова гама.

Тут всього 12 відтінків, з них - 6 матових, 6 шимерних. Знаю, що в цих палетках часто є матові з блискітками - тут таких немає. Відтінок Eyelet та Rose Ave - це пресовані пігменти, які не бажано викорстовувати близько до очей.

Але шимери трошки різні за текстурою один скоріше за все за текстурою супершок - м'який напівмасляний, інші просто сяючі гарні відтінки.

Я не тицяла пальцями ще всі відтінки, тому свотчів сьогодні ще не буде, проте я псіханула і вирішила зробити нею макіяж і він вийшов достатньо яскравим, хоча палетка така доволі нюдова.

Я використовувала наступні відтінки:

-Rose Ave - в складку, та потім на центр повіки

-Macaroon - також додавала в складку, щоб додати трошки прохолодності, а пізніше додавала його у внутрішній кутик з розтушовкою до центру на рухомій повіці

-Tapanga Blvd - для затемнення зовнішнього кутика з розтушовкою в складку і для підведення нижньої повіки.

Потім я нанесла праймер для глітеру від Nyx та нанесла:

-Collective - на центр повіки

-Organza - на внутрішній кутик з переходом до центру

І макіяж вийшов в прохолодних ягідно-фуксійних тонах, хоча я взаналі не думала, що цією палеткою вийде зробити щось таке)

У внутрішній кутик та під бровою хайлайтер персик від Makeup Revolution, туш - Loreal Telescopic Lift (вона знову мені трошки склеїла вії в пучки, але я їх розчесала іншим пензликом і мені навіть подобається результат), брівки фіксувала милом від Mr. Scrubber.

На жаль фото і близько не передає всієї краси та яскравості макіяжу. Тут він виглядає доволі повсякденно і нюдово з певною рожевинкою, насправді ж він дуже яскравий. І, такий відтінок дуже сильно підкереслює зелений колір очей.

На жаль, мені дуже сильно сподобались тіні від колорпоп. Вони дуже легко тушуються, не наставляють плям, достатньо пігментовані і світлі відтінки в тому числі. Я очікувала, що цей лавандовий буде крейдяний і практично безколірний, а він дає гарний яскравий акцент. ШИмери трошки суховаті, але це не краплі їм не шкодить, бо я з жодним відтінком я не мала труднощів (на разі).

Шимери можуть трошки осипатись при нанесенні. Але це відбуваєється і тут, і в MUR, але я вже навчилась їх за 2сек прибирати скотчем) І це такі дрібнесенькі блискітки, а не якісь крихти великі.

Шимери не жмакають повіку, не лягають такою жирненькою плівочкою, а виглядають дуже органічно, яскраво і делікатно пудрово водночас.

Щось я заговорилась про шимери, але тут і дуже класні та пігментовані матові. Щоб ви розуміли я жодного разу не возила пензликом у рефілі, я лише доторкалась і цього було цілком достатньо.

Єдиним мінусом, чи то особливістю цих тіней є те, що вони є достатньо крихкими. Не те, що вони розсипаються на очах, але враження, якби я випадково тицьнула нігтем в рефіл, він би міг розтрощитись весь одразу, тоді як в Makeup Revolution і тикай, і не тикай все буде нормально. В мене (тьфу-тьфу) жодний рефіл ніде не потовкся і не розсипався. А тут трокши страшно. Та і за відгуками бачила багато випадків, коли приходили палетки з розбитими шимерами, чи просто відклеювались самі рефіли від палетки, тому варто бути обережною.

Тому мені тіні дуже і дуже сподобались. І я планую десь колись придбати велику палетку базових відтінків, але ще не вирішила яку, та і не впевнена, що це питання в принципі на порядку денному. Але десь колись обов'язково, бо це дуже класний бренд і продукти.

Та і в цілому палітра тут доволі універсальна, бо можна зробити як і більш нюдові, так і яскраві мейки. Єдине шкода, що тут немає темно-коричневого, а цей, що є це такий сливово-баклажановий. Але, не бачу жодної проблеми у його використанні на щодень для затемнення кутика чи підведення нижньої повіки, та і навіть для стрілочки.

Перше враження про туш тут - https://club.makeup.com.ua/post/13801/

Мило для брів - https://club.makeup.com.ua/post/9650/