І так, я не втрималась і придбала палеточку від Colourpop...якби ж то одну)
Дуже вдячна Blondie_rs за її багаточисельні відгуки, варіанти макіяжів та огляд палетки від Colourpop, бо саме вони таки додали мені впевненості для купівлі)
Що ж, я давно чула про цей бренд, але ніколи не цікавила що, де, як і коли його можна придбати. На популярних сайтах я їх не знаходила, а на інших - вони не були дуже дешевими і я не наважувалась)
Але, після численних варіантів макіяжу та оглядів палетки (https://club.makeup.com.ua/post/13645/) я вирішила, що варто мені таки познайомитись з тінями цього бренду (і, навіщо я це зробила, навіщо...(((
Перші враження
Що мене здивувало ледь не найбільше - це дуже компактні розміри палетки і її легкість. Я чомусь уявляла, що вона буде, як мінімум у півтора рази більшою, а тут така манюня на цілих 12 відтінків.
По- друге, вона неймовірно гарна. Це не просто якась картонка однотипна. Це картонна упаковка з рельєфним фольгованим текстом та орнаментом і її дужеприємно тримати в руках. Ззаду є назви усіх відтінків, а також вказано, що це cruelty free (і це прекрасно).
У палетці немає дзеркала і це зовсім не мінус. Це лише плюс, бо вона легша і найстрашніше, що з нею може статись - поб'ються відтінки, але не скло. Кришечка на магніті, тому надійно закривається.
Та і всередині палеточка дуже гарна, всі відтінки підписані і тут дуже няшно-ванільно-зефірна кольорова гама.
Відтінки
Тут всього 12 відтінків, з них - 6 матових, 6 шимерних. Знаю, що в цих палетках часто є матові з блискітками - тут таких немає. Відтінок Eyelet та Rose Ave - це пресовані пігменти, які не бажано викорстовувати близько до очей.
Але шимери трошки різні за текстурою один скоріше за все за текстурою супершок - м'який напівмасляний, інші просто сяючі гарні відтінки.
Я не тицяла пальцями ще всі відтінки, тому свотчів сьогодні ще не буде, проте я псіханула і вирішила зробити нею макіяж і він вийшов достатньо яскравим, хоча палетка така доволі нюдова.
Макіяж
Я використовувала наступні відтінки:
-Rose Ave - в складку, та потім на центр повіки
-Macaroon - також додавала в складку, щоб додати трошки прохолодності, а пізніше додавала його у внутрішній кутик з розтушовкою до центру на рухомій повіці
-Tapanga Blvd - для затемнення зовнішнього кутика з розтушовкою в складку і для підведення нижньої повіки.
Потім я нанесла праймер для глітеру від Nyx та нанесла:
-Collective - на центр повіки
-Organza - на внутрішній кутик з переходом до центру
І макіяж вийшов в прохолодних ягідно-фуксійних тонах, хоча я взаналі не думала, що цією палеткою вийде зробити щось таке)
У внутрішній кутик та під бровою хайлайтер персик від Makeup Revolution, туш - Loreal Telescopic Lift (вона знову мені трошки склеїла вії в пучки, але я їх розчесала іншим пензликом і мені навіть подобається результат), брівки фіксувала милом від Mr. Scrubber.
На жаль фото і близько не передає всієї краси та яскравості макіяжу. Тут він виглядає доволі повсякденно і нюдово з певною рожевинкою, насправді ж він дуже яскравий. І, такий відтінок дуже сильно підкереслює зелений колір очей.
Враження
На жаль, мені дуже сильно сподобались тіні від колорпоп. Вони дуже легко тушуються, не наставляють плям, достатньо пігментовані і світлі відтінки в тому числі. Я очікувала, що цей лавандовий буде крейдяний і практично безколірний, а він дає гарний яскравий акцент. ШИмери трошки суховаті, але це не краплі їм не шкодить, бо я з жодним відтінком я не мала труднощів (на разі).
Шимери можуть трошки осипатись при нанесенні. Але це відбуваєється і тут, і в MUR, але я вже навчилась їх за 2сек прибирати скотчем) І це такі дрібнесенькі блискітки, а не якісь крихти великі.
Шимери не жмакають повіку, не лягають такою жирненькою плівочкою, а виглядають дуже органічно, яскраво і делікатно пудрово водночас.
Щось я заговорилась про шимери, але тут і дуже класні та пігментовані матові. Щоб ви розуміли я жодного разу не возила пензликом у рефілі, я лише доторкалась і цього було цілком достатньо.
Єдиним мінусом, чи то особливістю цих тіней є те, що вони є достатньо крихкими. Не те, що вони розсипаються на очах, але враження, якби я випадково тицьнула нігтем в рефіл, він би міг розтрощитись весь одразу, тоді як в Makeup Revolution і тикай, і не тикай все буде нормально. В мене (тьфу-тьфу) жодний рефіл ніде не потовкся і не розсипався. А тут трокши страшно. Та і за відгуками бачила багато випадків, коли приходили палетки з розбитими шимерами, чи просто відклеювались самі рефіли від палетки, тому варто бути обережною.
Тому мені тіні дуже і дуже сподобались. І я планую десь колись придбати велику палетку базових відтінків, але ще не вирішила яку, та і не впевнена, що це питання в принципі на порядку денному. Але десь колись обов'язково, бо це дуже класний бренд і продукти.
Та і в цілому палітра тут доволі універсальна, бо можна зробити як і більш нюдові, так і яскраві мейки. Єдине шкода, що тут немає темно-коричневого, а цей, що є це такий сливово-баклажановий. Але, не бачу жодної проблеми у його використанні на щодень для затемнення кутика чи підведення нижньої повіки, та і навіть для стрілочки.
Інші продукти
Перше враження про туш тут - https://club.makeup.com.ua/post/13801/
Мило для брів - https://club.makeup.com.ua/post/9650/
Коментарі (0)