Щойно отримана та розпакована посилочка від Makeup)
Я тут подумала...варто створити спеціальну групу "unpacking") Бо я сиділа і думала, куди втулити)
Наробила фотографій, а вони всі горизонтальні і зовсім не пасують до луксу, тож буде допис)
Не буду зупинятись довго на кожному пункті, лише розповім чому замовила ті, чи інші позиції)
Поїхали)
Рідке мило
Рідке мило від Fresh Juice - це те, що в мене вдома живе постійно вже років 5. Я на постійній основі купляю лише його та перезаливаю у існуючу баночку з дозатором. Чудово пахне, милиться, не сушить руки (окрім одного виду), має величезний ряд ароматів та кольорів і дуже доступне по ціні. Рекомендую)
З полуницею та чіа - це щось новеньке в них, тож взяла на пробу.
Продукти Tink
Всі так активно робили огляди на продукцію цього бренду, що я не втрималась. Я і так раніше задивлялась на них, але після низки оглядів, вирішила, що треба. Що цікаво, тоді, коли йшли конкурси, практично неможливо було знайти щось в наявності, тільки клала в кошик, вже немає. На момент купіві діяла акція і мені подарували шампунь з манго та рідким шовком, але я чомусь забула його доставити до загального фото))
Все пахне дуже приємно, виглядає миленько та по-літньому)
Colour intense
Після піврічного носіння гель-лаку, а вірніше після остаточного його зняття я усвідомила, що мої нігті перетворились на ниточки, якими я навіть не можу нічого почухати. Тому тепер відрощую і максимум, чим користуюсь - це отакими укріплюючими засобами. НА цей лак непогана ціна і доволі хороші відгуки, і він ніжно-рожевий, побачимо)
А чорний бальзам-тінт - це також вірусний продукт з тіктоку і я в цілому такі штучки люблю, тож буду тестувати.
Та і в цілому, після знайомства з олівчиками, захотілось краще дізнатись про цей бренд)
Збірна солянка
Отже, парфуми від українського нішевого бренду Lador з вишенькою на подарунок, бо людина любить конкретно цей аромат.
Стругалка для олівчиків. Раніше купувала таку мамі, тепер вирішила і собі. Хороша, не затупилась, має 2 отвори для більш тонких та товстих олівців.
Сироватка BAHA з ретинолом та бакучіолом. Вирішила по трошки вводити в свій догляд ретинол та подивитись чи буде ефект. Тут не дуже висока концентрація, всі нахвалювали цей корейський бренд, тож спробую.
Пробник крему для рук поклали в подарунок, що кумедно, я маю цей же ж крем, але у повному розмірі)
Підсумки
Ця посилочка була в принципі доволі корисною та практично, як мені здається та з акцентом на доглядову сторону.
З усього мені чомусь найбільше хочеться протестувати чорний ожиновий тінт, лак для нігтів та бальзамчик від TINK, аж так і сверблять руки)
Незабаром на більшість продуктів будуть більш детальні огляди, а не як тут галопом по Європі)
Коментарі (0)