YuliHrytskoff

Справді дієвий, натуральний, недорогий крем для рук від українського виробника

Справді дієвий, натуральний, недорогий крем для рук від українського виробника

Знайти дієвий крем для дуже проблемної шкіри рук – завдання не з простих! Проте, мені це вдалося і я підібрала для себе два таких креми, які не просто зволожують, а лікують мої руки і я користуюсь ними вже роками. Проте, з часом шкіра рук привикає до одного й того ж самого догляду й креми, які хоч і справді підходять, проявляють вже меншу ефективність. Та й на теплий період року шкіра рук в мене стає більш-менш нормальною і ті проблем, що мене турбують у холодний період року, стають не такими актуальними. Тому на літо я стараюсь робити перерву і підшуковую креми з менш активною формулою, та й загалом міняю догляд. На цей раз вирішила спробувати Натуральний крем для рук "Карамболь" від Mayur, тим паче, що відгуки на нього здебільшого позитивні, склад, якщо вірити виробнику, натуральний, а ціна просто смішна. На момент написання відгуку вказаний крем у мене вже закінчився, думка про нього сформувалась, тому спішу поділитись нею і з вами.

Справді дієвий, натуральний, недорогий крем для рук від українського виробника

Оформлення доволі простеньке, недороге, але симпатичне і доволі функціональне. Крем розфасований у непрозорий пластиковий флакон коричневого кольору, навколо якого приклеєна інформаційна етикетка про засіб від виробника.

Флакон оснащений помпою-дозатором, яка не заїдає, працює справно, однак, любить «плюватися». Тому, при використанні крему дозатор краще тримати впритул до долоні, щоб потім не відтирати крем з найнеочікуваніших місць, наприклад, зі стін, як було у мене при першому використанні крему.

Об’єм крему – 50 мл – мені такої його кількості вистачило майже на місяць регулярного використання.

Склад крему складається із компонентів, що, в своїй більшості, мають натуральне походження. Активами, при цьому, виступають органічний екстракт кокоса, екстракт Карамболь, д-пантенол та вітамін Е (правда, всі вони знаходяться в самому кінці списку компонентів, тож, припускаю, вони тут чисто у гомеопатичних дозах). Решту компонентів дублювати у відгук не бачу сенсу – все доволі доступно розписано на самому флаконі.

Консистенція крему дуже приємна – легенька, ніжна, дещо рідкувата. Крем по текстурі більше схожий на молочко, аніж на крем.

Колір – білий.

Запах – тропічних фруктів, з цитрусовими нотками. Приємний, ненав’язливий, деякий час відчувається на шкірі після нанесення.

Завдяки ніжній, злегка рідкуватій консистенції крем легко наноситься та розприділяється по шкірі.

Поглинається швидко, буквально за декілька хвилин після нанесення крему (якщо не переборщити з кількістю). Після повного поглинання ні липкості, ні жирності на шкірі не відчувається, проте деяке відчуття крему на руках все ж таки залишається. Тому крем добре підходить не тільки для нічного, але й для денного використання.

Ну і щодо ефективності. Так як у мене шкіра рук проблемна (сухість, лущення, печіння, холодова алергія, подразнення і ранки від більшості типів побутової хімії), то на особливу ефективність даного крему я не розраховувала, але, чесно кажучи, після його використання залишилась приємно здивованою. Крем справді зволожує і підліковує шкіру рук, при цьому, зволоження реальне, а не чисто косметичне, як у мене буває від більшості інших недорогих кремів для рук, коли все «зволоження» від них змивається при першому ж митті рук з милом. Після використання крему шкіра м’якенька, гладенька, приємна на дотик, дійсно зволожена. При регулярному використанні крем дає накопичувальний ефект. Зараз у мене шкіра рук в нормальному стані, тому крем для мене ефективний. Але для зими його дії мені б було однозначно замало і від тих проблем зі шкірою рук, про які я говорила трішки вище, крем би мені не допоміг – того зволоження, що він дає, мені б було недостатньо.

Загалом, підводячи підсумки, скажу, що Натуральний крем для рук "Карамболь" від Mayur – справді хороший продукт! Реально зволожує шкіру, має натуральний безпечний склад і аромат, швидко поглинається, не залишаючи відчуття плівки чи липкості. Проте, зважаючи на все ж таки не інтенсивні, а легенькі, зволожувальні властивості, крем більше підійде для нормальної, не дуже проблемної шкіри рук і для денного використання. В цілому, я залишилась ним задоволеною, тому до покупки рекомендую сміливо!