Пані Валентина

Олія натуральна для кутикули та нігтів

Олія натуральна для кутикули та нігтів

Вітаю ❤️

В епоху гель лака мало хто віддає перевагу натуральним нігтям та догляду за ними і я саме та людина, яка багато років поспіль навідувала майстрів з манікюру, але одного разу від цього втомилася. Оскільки моя кутикула відростає як на дріжджах я маю постійно слідкувати, щоб вона виглядала охайно та не чіплялась за одяг в проміжках меж манікюрами. В цьому мені допомагає порада майстра-користуватися олією на постійній основі.

Обрала я саме Mayur бо довіряю бренду і впевнена в натуральності складу, до якого ввійшли оливкова олія та персикових кісточок, також ефірні олії вербени і апельсину.

Олія має рідку прозору консистенцію та приємний апельсиновий аромат. Наношу невелику кількість засобу на щойно вимиті руки навкруги росту нігтів, злегка масажую та залишаю до повного вбирання. Пляшка з пензликом як ємність з лаком для нігтів тож наносити і дозувати засіб дуже зручно. Використовую декілька разів на день, як результат маю зволожену нігтьову пластину та кутикулу, яка не дратує мене аж до наступного манікюру.

Щирий рекомендасьон 👌

Олія натуральна для кутикули та нігтів