Пані Валентина

Hillary: бути чи не бути?

Hillary: бути чи не бути?

Вітаю❤️

Минулого літа я натрапила на розпродаж на сайті виробника та не втрималась і купила цілий бокс косметики Hillary з непоганою знижкою.

Що нам відомо про цей бренд? Ось що заявляє виробник:

"У виробництві продукції Hillary Cosmetics ми використовуємо виключно натуральні компоненти від провідних виробників і постачальників органічних косметичних інгредієнтів з Італії, Іспанії, Франції, Німеччини, Данії, США та ін.

Ми дотримуємося суворих правил корисності та натуральності, тому в нашій косметиці ви не знайдете продуктів нафтопереробки, силіконів, синтетичних ароматизаторів і барвників, а також інших шкідливих компонентів.

Ми не використовуємо силікони і сульфати, які надають тимчасовий ефект. Наша косметика спрямована на збереження молодості і здоров'я шкіри."

Штош-подумала я, виробник Україна, склад натуральний, звучить для мене ну дуже спокусливо.

Хочу поділитися враженням від користування двома засобами-сироватками.

Зволожуюча сироватка з гіалуроновою кислотою має нейтральний аромат, слизьку прозору консистенцію, шкірою вбирається добре, але після вбирання скочується. Ємність зручна, затемнена пляшка з прозорою піпеткою, у використанні зручна.

Сироватка з вітаміном С має зовсім інше пакування-тубус з дозатором. Сама сироватка дуже рідка, білого кольору, дозатор незручний т.я. засіб просто виливається або виприскується, коли дозатор підсихає.

Враження. А вражень ніяких бо ці засоби ніяк себе не показали-ані зволоження, ані усунення зморшок не відбулося. Використовувала в комплексі з усіма етапами догляду-очищення, тонізація, крем денний/нічний.

Не можу рекомендувати, марна трата, на жаль.

Hillary: бути чи не бути?