YuliHrytskoff

Сонцезахисне молочко SPF30 Bubchen Sensitive Sonnenmilch

Сонцезахисне молочко SPF30 Bubchen Sensitive Sonnenmilch

Захист шкіри від сонця – це найнеобхідніша умова збереження здоров’я та краси нашої шкіри! Влітку я користуюсь кремом з SPF не тільки для обличчя, але й наношу його на відкриті ділянки тіла. А щоб не носити із собою декілька флакончиків сонцезахисних кремів для себе і дитини – я купила нам спільний засіб - Сонцезахисне молочко SPF30 Bubchen Sensitive Sonnenmilch, яке прекрасно підходить як для ніжної дитячої, так і дорослої чутливої. Цим молочком ми користуємось вже декілька років, купляючи щоліта новий флакончик і я ну дуууже ним задоволена! Тому спішу поділитись враженнями про нього в нашому ком’юніті)

Сонцезахисне молочко SPF30 Bubchen Sensitive Sonnenmilch

Виконане в традиційному стилі продукції Bubchen – непрозорий пластиковий флакон доволі компактного розміру, на лицьовій стороні та обороті флакончика – інформаційні етикетки з відомостями про засіб від виробника.

Кришечка фліп-топ – закривається мійно, засіб при транспортуванні крізь неї не протікає.

Дозатором виступає маленький отвір в кришечці – в принципі, дозувати молочко ним зручно.

Об’єм – 150 мл – для літа в місті нам одного флакона вистачає, якщо ж планується поїздка на море – то з собою завжди беру два.

Склад у молочка дуже хороший! По-перше, воно містить природний антиоксидант - вітамін Е, а також олію жожоба і UVA / UVB фільтри з мінеральними мікропігментами та геліотропін, який не тільки захищає від сонця, але й підтримує баланс шкіри протягом дня. По-друге, у складі засобу не містяться жодні потенційно небезпечні для дитячої чи чутливої шкіри компоненти, як от парафінова олія, консерванти чи ароматизатори. До того ж, радує, що вся продукція Bubchen проходить ретельний дерматологічний контроль.

Консистенція молочка якраз оптимальної густини – не надто густа, але й не рідка.

Колір – білий. Слідів на одязі після нанесення молочка не залишається.

Запах – відсутній. Вірніше, засіб не містить ніяких штучних ароматизаторів, але деякий аромат у ньому все ж таки є. Так «пахне» косметика без запаху) Аромат ледь відчутній та надовго не зберігається.

Завдяки своїй легкій текстурі молочко дуже легко розприділяється по шкірі та швидко поглинається – хвилин за 7-10 засіб впитується шкірою повністю. Перший час після нанесення молочка, на шкірі відчувається деяка жирність, але не дуже довго. Відчуття плівки чи липкості немає.

Захищає від сонця молочко ідеально! Наношу його на шкіру перед прогулянкою – то шкіра практично не засмагає. На пляжі я наношу молочко більш обільно і поновлюю після кожного купання чи просто при тривалому перебуванні на сонці. Якщо розумно засмагати – то сонячних опіків не буде однозначно!

Алергії, подразнення, висипань чи будь-яких інших негативних реакцій молочко ні у дитини, ні у мене не викликало.

Сонцезахисне молочко SPF30 Bubchen Sensitive Sonnenmilch – чудовий засіб! Прекрасний склад, ефективний захист, відсутність ароматизаторів, швидке поглинання – мені подобається та підходить по всім параметрам! Покупку буду повторювати обов’язково, якщо молочко, звичайно ще з’явиться в продажі…