Yuriivna 🌸

Полуничний йогурт в пляшці

Полуничний йогурт в пляшці

Є у мене погана звичка не завершити старий гель для душу,і вже придбати новий)

Я вже писала декілька відгуків про гелі для душу,про них можно почитати ось тут.

  1. https://club.makeup.com.ua/post/8498/
  2. https://club.makeup.com.ua/post/10205/

А тепер перейду до On Line з ароматом "Маршмеллоу".Цей засіб призначений для дітей,але коли мене це зупиняло)Купляла я його не тут,тому і була змога спочатку понюхати аромат.

  • Аромат як заявляє виробник-"Маршмеллоу",але мені нагадав одразу виражений полунично-йогуртовий запах,або це і справді маршмеллоу,але полуничне,бо аромат полуниці яскравий.Не знаю,що вони туда додають,але воно таке пахуче.Аромат доречі,як на мене не хімозний,а м'який,солодкий,але не занадто,саме в міру.
  • На упаковці написано,що це універсальний дитячий гель.Тобто їм можно мити шкіру,волосся та обличчя,так як він не щипає очі.
    Засіб 3 в 1.Поки що,є можливість перевірити щипає очі чи ні,тільки на собі,тож могу сказати впевненно,що справді не щипає.Щодо засобу 3 в 1,то я коли бачу таке на пакуванні,то не розумію як один засіб може бути для всього.Що це за чудо-засіб?Особисто я використовую цей гель саме для купання,як гель для душу і задоволена.
  • Текстура гелю прозора,не рідка.
  • Хочу написати декілька речень про дизайн пакування.Я дуже люблю все,що зв'язано з котиками,і тут саме милий кіт.Я вже давно доросла людина,але пакування дуже милує.А якщо була би ще дитиною,то 100% помітила цю пляшечку.Доречі сама пляшка зроблена у вигляді чоловічка.
  • Висновок буде такий: Фігурна пляшечка з милим дизайном та йогуртово-полуничним ароматом.Сподобається дорослим і дітям)