Швець Карина🤍

NYC від Сари Джесіки: аромат Керрі?

NYC від Сари Джесіки: аромат Керрі?

Насправді я - фанатка Sex and the city та власне самої Сари Джесіки Паркер. Захоплююся її акторською майстерністю, вмінням незважати на думку інших та створення доступних ароматів. От би і її туфлі були такими ж бюджетними)))

Звичайно, я хотіла дізнатися, які ж аромати вона створює. Я колись думала взяти собі 30 мл, але вирішила не ризикувати без затесту (і слава Богу) та купила відливант.

Початкова нота: суниця, італійський мандарин, османтус;

Нота серця: гарденія, жамаська троянда, жимолість, мімоза;

Кінцева нота: ваніль, мускус, ром, сандал.

Чесно, мені майже нічого сказати про цей аромат. Це прям компот-компотний, «малинки, малинки, такие вечеринки, веселые картинки» ну і все. На старті якісь ягідки, але я не можу сказати, що це 100% полуниця. Як такового розкриття теж немає - парфум злітає десь за годину, на шкірі дуже близько залишається ледве відчутний шлейф. Аромат монотонний, от правда. Багато було відгуків, що саме такий аромат Керрі носила на вечірки - можливо, але для мене Керрі Бредшоу пахне не так) це занадто інфантильна навіть для неї🤔

Але, що мене дуже тішить - аромат не звучить дешево.

Мені взагалі парфум нагадує якусь «Маленьку фею» - я бачу його на дівчинці 8-15 років. Можливо це тому, що я в цілому не сильно люблю і не звикла до таких лайтових ароматів. Мені здається, у формі місту для тіла цей аромат звучав би набагато органічніше, ніж у формі парфуму.

В цілому, я рада, що замовила відливант і вгамувала свій інтерес. 5 мл відношу якось влітку (або подарую бабусі), повнорозмір точно не візьму - все ж таки не моє такі «дитячі» аромати. Але упаковка парфумів - ну просто кайф, от тут точно вже Керрі руку приложила)