Ви енерджайзер чи релаксатор?)))
Для мене люди, які люблять душ - люди-зарядки, людина-дюрасел, а ті, хто полюбляє ванну - релаксанти та поціновувачі тиші)))
Звідки я це взяла? Спостереження за рідними)
наприклад, Мій чоловік любить душ і йому все треба швидко робити (навіть спати і їсти, він на це не витрачає багато часу))). так само і моя донька. Швидка. В руках все горить (іноді буквально))))
натомість я люблю ванну, довго спати та тихе читання. можна прям у ванній😅
майже рік я була позбавлена можливості такого релаксу, оскільки в моїй "тимчасовій" оселі не було ванни. Лише душ.
і от, приїхавши додому я кайфувала. Недовго, поки воду не відклбчили, та все ж)))
нині я знову вдома і є гаряча вода))) тому я кайфую і ділюсь секретом приємного відмокання у ванні)
2 роки тому я відкрила для себе таку річ як Молочко для ванни.
насправді, це дуже цікавий продукт.
бік сухий порошок. Він мені нагадує прямо сухе молоко😂 але запах все ж видає в ньому інший продукт)))
він покликаний , перш за все, помʼякшити воду. І щ цим він справляється на всі 100500%.
після ванни з цим засобом не хочеться маститися кремами/йогуртами/молочком тощо для тіла. Бо шкіра вже і так мʼяка, зволожена.
в мене зараз була баночка з ароматом Журавлини. До цього - мигдаль та ананас. Хоча, сказати по правді, особливої різниці в ароматах я не відчула. Але результат у всіх трьох був однаково класний)
взагалі, якщо додати ще пелюсток квітів та апельсинових дольок, то можна уявити себе Клеопатрою , що приймає омолоджувану ванну))))
на фото трохи є погрішності в кольоропередачі, бо в мене у ванні специфічне освітлення)
взагалі колір порошку молочний. Як на сайті. і після додавання порошку у воду вона стає мутненькою. але приємною на дотик. Реально мʼякшою.
На сайті MU є опис властивостей.
Особливості Bath Milk бренда Saules Fabrika:
- забезпечує пом'якшувальну дію на жорстку водопровідну воду;
- містить комплекс натуральних олій і екстрактів, які збагачують воду, а з нею і шкіру корисними вітамінами і мінералами;
- допомагає вивести шлаки зі шкіри;
- додатково зволожує клітини епідермісу;
- усуває лущення і зменшує подразнення;
- аромат ягід помітно покращує настрій і дарує відчуття внутрішньої гармонії.
Стосовно виведення шлаків - не скажу, але все інше дійсно можу підтвердити)
Коментарі (0)