YuliHrytskoff

Сяйний золотистий крем для обличчя й тіла Lirene Moccoa Body Shimmer Cream

Сяйний золотистий крем для обличчя й тіла Lirene Moccoa Body Shimmer Cream

Літо – це час максимального оголення!) Сукні, спідниці, коротенькі шорти та топи… І так хочеться підкреслити красу шкіри делікатним сяянням! А ще – приховати деякі недоліки… Тому для теплого періоду року я завжди купляю якісь «сіяшки» для тіла – зазвичай, це різного роду шиммери. Нещодавно одна чарівна дівчина з нашого ком’юніті розповідала про Сяйний золотистий крем для обличчя й тіла Lirene Moccoa Body Shimmer Cream і по опису я зрозуміла – що він мені негайно потрібен! 😁 Сказано – зроблено! Кремчиком користуюсь вже більше місяця і дуууже задоволена! Тож, спішу поділитись своїми враженнями про нього і я!

Сяйний золотистий крем для обличчя й тіла Lirene Moccoa Body Shimmer Cream

Крем розфасований у компактну напівм’яку тубу (зручно носити з собою), на обороті якої – традиційно опис продукту від виробника. Дизайн стильний, привертає увагу.

Кришечка фліп-топ -закривається міцно, крем крізь неї не витікає, дозволяє зберігати тубу у вертикальному положенні.

Дозатор представлений у вигляді невеликого отвору у кришечці – в принципі, дозувати засіб таким чином зручно, але кришечка від цього зсередини весь час замащується.

Об’єм - 150ml – вистачить надовго, думаю, він у мене залишиться ще й на наступне літо, так як крем розходиться дуже економно.

Склад. Згідно опису виробника, крем на 90% складається із компонентів натурального походження та містить у своєму складі доглядові компоненти - органічну кокосову воду, олії каноли та мигдалю, а також мінеральні пігменти, завдяки чому крем забезпечує зволоження та живлення шкіри (не погоджуюсь із цим твердженням) та створює ефект сяйва на шкірі на 100%, а колір покращує на 84 % (що є, то є!).

Консистенція засобу кремова, якраз оптимальної густини – не надто рідка, але й густою її назвати важко. Я б радше охарактеризувала засіб як молочко для тіла, аніж крем.

Текстура крему однорідна, містить в собі велику кількість мерехтливих часточок.

Колір – золотисто-бежевий, крем дуже схожий на рідкий хайлайтер.

Запах – кокосовий, дуже приємний, легенький, ненав’язливий. Відчувається, тільки якщо внюхуватися у саму шкіру.

Завдяки своїй легенькій, практично невагомій текстурі, крем дуже легко наноситься та розприділяється по шкірі. Для однієї ноги мені вистачає зовсім невеликої кількості крему – беру буквально горошину розміром, приблизно, як горіх фундук, та ретельно втираю в шкіру. Крем поглинається шкірою практично за руками, не залишаючи ні жирності (це для мене величезний плюс, так як я терпіти не можу масляні основи в шиммерах для тіла!), ні липкості, ні відчуття плівки. Наношу крем, зазвичай, на ноги, проте він також дуже красиво виглядає, якщо його наносити точково на ключиці (коли одягаю плаття чи топи із відкритими плечами), також крем можна використовувати і для обличчя в якості хайлайтеру.

Щодо доглядових властивостей, то їх, як таких, я не помітила. У мене шкіра тіла доволі суха і для нормального вигляду потребує регулярного і доволі інтенсивного зволоження. Крем дає шкірі чудовий візуальний ефект, але зволоження мінімальне, або й взагалі відсутнє. Навіть помітила, якщо цілий день сяйний крем для тіла від Lirene буде на шкірі, то до вечора вона стає дещо суховатою… Але не критично, все вирішується змиванням засобу та нанесенням звичайного зволожувального крему для тіла.

Тепер щодо ефекту. А він просто неймовірний! По-перше, крем гарно маскує недоліки шкіри (невеличкі синці, дрібні венки, подряпини і т.п.). По-друге, надає шкірі тон легенької засмаги (наче тональний для шкіри), що дуже актуально для мене на початку літа, коли ноги білющі, та, таким чином, вирівнює рельєф та власний тон шкіри. І, по-третє, надає шкірі неймовірного сяяння! В тіні, при природньому освітленні в приміщенні це виглядає, наче шкіра сяє зсередини – такий собі ефект підсвічування – шкіра виглядає зволоженою, здоровою та дуже доглянутою. А на сонечку чи при штучному освітленні – шкіра просто переливається завдяки великій кількості дрібнесеньких блискіток! Це так красиво виглядає, що неможливо відірвати погляд! Тобто крем дуже універсальний – підійде і для щоденного використання, і для вечірок.

Алергії, подразнення, висипань чи якихось інших неприємностей зі сторони шкіри крем у мене не викликає.

Суттєвих плям на одязі крем не залишає. Єдине – на чорному чи дуже темному одязі можуть залишитись блискітки, але візуально це виглядає навіть цікаво! А от на білосніжному одязі може трішки залишитись слід від крему, але не критично і легко відпирається.

Ось так виглядають руки після інтенсивного втирання крему у ніжки) Наче хайлайтер)

Фото зроблено у приміщенні при звичайному денному освітленні – шкіра наче світиться зсередини!

Так шкіра виглядає при штучному освітленні і на сонечку – наче розсип діамантів… Дуже красиво дивиться!

Підводячи підсумки, скажу, що Сяйний золотистий крем для обличчя й тіла Lirene Moccoa Body Shimmer Cream мені ну дуууже сподобався! Він надає шкірі неймовірного сяяння та красивого доглянутого вигляду, не жирний, не дає відчуття ніякого дискомфорту, має приємний аромат. Якщо ви в душі такі ж сороки як і я, то дуже рекомендую! Крем вартий покупки!