Крем для 🍒 не за призначенням
В очікуванні малюка я скупляла все що може (чи не може 😄) стати у пригоді, адже, як кажуть, хто попереджений той озброєний! Так в мене з'явився крем для загоєння сосків від Lindo, це 100% ланолін. Густий, в'язкий, липкий, жовтий, як на мене немає запаху, хоча його отримують з шерсті овець.
На щастя крем мені виявився ні до чого. Грудне вигодовування потихеньку закінчувалося, а крем так і стояв. Тож потрібно було знайти йому гідне застосування. І ось я знайшла декількв рецептів застосування ланоліну не за призначенням.
Перше, і для мене основне, використання засобу як "швидка допомога" для губ 💋 Коли звичайний бальзам безсилий та потрібно швидко прибрати лущення крем з ланоліну впорається з цим за 30 хвилин, потім матовий фініш лягає ідеально. Або буває, що у мене з'являється болісна вертикальна тріщина в центрі нижньої губи. Ніщо не загоює її швидше, ніж цей крем. За моєю порадою, подруга використовувала його в період загоєння перманентного макіяжу, коли губи/брови вимагають зволоження кожні 30 хвилин. З цим засобом інтервал нанесення був більшим і в цілому він чудово справився з пом'якшенням. Чи взимку, він просто шикарний, обвітрені губи проходять за одну ніч.
Друге використання на п'яти, порізи чи мозолі на ногах від літнього взуття. І не тільки собі, чоловік теж потерпає від моїх експериментів🙈 Достатньо нанести зовсім невелику кількість на будь-яку пошкоджену ділянку шкіри, і засіб відновить її за кілька годин. Звичайно, поріз або рана не заростуть за 6 годин, але стане більш комфортно і процес загоєння буде помітний.
Пишуть, що можна використовувати від зморшок на обличчі чи для волосся у боротьбі із сухістю. Але я поки що зупинилась тільки на губах та ніжках🥰
Коментарі (0)