YuliHrytskoff

❤ Розпаковочка замовлення з ЄС ❤

❤ Розпаковочка замовлення з ЄС ❤

Сьогодні прийшла моя посилочка зі складу ЄС, яку я замовила рівно тиждень назад. На диво, замовлення прийшло дуже швидко, тож, тішусь своїми косметичними покупочками і спішу поділитись радістю з дівчатами з нашого клубу косметикоманіячок)

Всього я замовила 5 засобів – 1 декоративний і 4 із доглядової косметики.

Тепер більш детально про кожен продукт.

Ця палетка – причина мого замовлення зі складу ЄС! Вона надзвичайно красива і прекрасно підходить для створення яскравих літніх макіяжів. Я дуже давно хотіла цю палетку, але покупку все відкладала, вважаючи, що не на часі… А потім подумала, що треба по-трошки втілювати свої бажання і мрії в життя!) Знайти цю палетку в реальних оффлайн магазинах свого міста я не зуміла, зате знайшла її на Мейкапі, але серед продукції з ЄС. От і довелось формувати замовлення)

Палеткою я дуже задоволена, але зверху кришечка має невеликі потертості, добре, що хоч приїхала не зламана і не розбита…

Думаю, вже ні для кого не секрет, що я давно борюся із випадінням волосся і весь час пробую самі різноманітні засоби, спрямовані на боротьбу із вказаною проблемою. На цей раз вирішила протестувати славнозвісний тонік від Веледи, тим більше, що зі складу ЄС він йде значно дешевше, ніж реалізується у нас.

Від вказаного бренду я мала пінку для інтимної гігієни (про неї можна прочитати тут - https://club.makeup.com.ua/post/9900/) – вона мені надзвичайно сподобалась, тому вирішила взяти на пробу гель. Тим більше, що покупка виходить дуже вигідною – 300 мл засобу за 155 грн! (така ціна була на момент формування замовлення).

Купляла вже його неодноразово. Про нього тут - https://club.makeup.com.ua/post/2657/.

це для чоловіка. Кожного разу, замовляючи щось зі складу ЄС, мушу обов’язково взяти один чи декілька гелів для душу і антиперспірантів від Adidas – то його улюблені!)

По-перше, коробка із продукцією прийшла помнутою, з одного боку – аж ввігнутою всередину. Забравши її в кур’єра, відразу подумала, що там як мінімум палетка буде тріснутою, або ж скляний флакон тоніка розбитим… Але, на щастя, нічого такого не сталось! До речі, замовлення зі складу ЄС мені чомусь практично постійно приходять в таких погнутих коробках. От не можу зрозуміти – чи то в них такі вантажники криворукі, чи у нас, чи то так просто машину забивають товаром…

По-друге, гель для душу був трішки пролитим – не критично, але, погодьтеся, не дуже приємно…

Писати Мейкапу про це вже не стала, в принципі, нічого страшного, але, хоч і незначні, але все ж таки потертості на палетці, трохи пролитий гель, помнута коробка – все це псує загальне враження від покупки!

Ось такі ось мої косметичні обновочки, чекайте нових відгуків!)

12 липня, 2023
YuliHrytskoff
12 липня, 2023