Almond milk

Моя блискуча колекція

Моя блискуча колекція

Тут я в основному фокусуватимусь на "однушках", бо розумію, що мало хто купить цілу палетку заради 1-2 блискучих відтінків (кому я брешу? багато хто, насправді). Але в кінці також покажу і свої фаворити серед блискіток і в палетках.

Свотчі надаю при денному і штучному освітленні.

Profusion - Duo Chrome Eyeshadow - Baryonyx - Дуохромний глітер з переливом з зеленого у фіолетовий через синій. Багатогранний у кольорах і застосуванні - на фото нанесений у розтушовці, на голу шкіру і на чорний олівець (зверху вниз). На чорній базі більше віддає зеленого, а на світлій уходить в блакить. Може роз'їдати базу під ним, тому будьте обачні. Також додала фото стрілочки цим глітером - виконана на базу з кайалу від Lamel.

Holika Holika - Metal Glitter - 01 - Дуже блискуче рожеве золото, чудово виглядає як в розтушовці, так і щільним шаром. Дає вологе сяяння і довго тримається, але трохи колючий.

Sinart - Princess Diamond Eyeliner - 01 - Золота підводка з доволі великими глітерними часточками. При бажанні можна розтушувати або намалювати стрілку - пензлик у засобу тоненький і зручний.

Улюблена категорія мого кота - вони ж так зручно катаються 😻

Lamel - Cream Eyeshadow - 402 Orion з колекції Moonrise - Дуохромні тіні з пильно-рожевою базою і зеленим переливом. Вони в мене з самого виходу колекції (це близько 2 років, колекція вийшла ще до 24-02) і досі не втратили пластичності своєї структури.

Colourpop - Super Shock Shadow - Ultra-Glitter - Темне золото, але у штучному освітленні видно блакитні іскорки. Текстура дуже пластична, майже масляниста, легко розподіляється, тушується і нашаровується.

Наразі у мене є лише тіні виробництва Sinart. До цього в мене були ще тіні одного доволі популярного виробника країни-агресора, але вони залишились десь у минулому.

Ефект від розсипчастих пігментів завжди дуже яскравий і багатогранний в залежності від способу нанесення, але особисто для мене цей формат зовсім не зручний - дуже пилить, сиплеться в процесі. На мене, не вартий зусиль.

Sinart - 52 Red - Світлий пігмент з рожевим відтінком, майже без якихось переливів. Можна використовувати як хайлайтер.

Sinart - 148 Marshmallow - Дуже схожий до попереднього, але більш насичений і має невеличкий шифт з рожевого у фіолетовий і блакитний.

Sinart - 93 Purple - Фіолетовий на сірій базі. У тушовці виглядає надто сірим і брудним, але при набиванні на липку базу дає дуже насичений і благородний баклажановий відтінок.

Свотчі зроблені на суху шкіру (зверху) і на силіконову базу (знизу).

В мене є 3 пресовані пігменти від молодого українського бренду Сяй. Вони зовсім нещодавно з'явились на нашому ринку, але мають доволі велику палітру відтінків - відтінки представлені у 3х варіантах: розсипчасті пігменти, пресовані пігменти у великому і маленькому об'ємі. Цінова політика бренду ну дууууже бюджетна, а якість вища за усі очікування. Виробник заявляє відсутність у пресованих пігментах спирту і тальку.

Я взяла собі на пробу маленькі пресовані пігменти, в них 0.7г пігменту (рефільчик близько 1.5 см у діаметрі) і залишилась у захваті.

91 - Рожевий з блакитним дуохром, топер.

78 - Яскраво-рожевий з золотим переливом. Трошки стейнить повіко, якщо наносити без бази.

79 - Зелено-синій дуохром, дуже насичений і такий морський 🌊

Свотчі зроблено пальчиком на суху шкіру.

Глітер-гелі бренду Zirka мають космічні назви і такі ж космічні переливи.

У цих глітерів доволі щільна, волога база, тому вони не відлітають без сторонньої допомоги, але все ж Будьте обачні при використанні глітерів біля очей. Для зняття глітерів я використуваю скотч )) А потім вже змиваю залишки водою

Альфа Центавра - Перелив з персикового у блакитний-зелений

Шаула - Перелив з рожевого і фіолетового у бірюзу.

Пегас - Лімітований фігурний глітер у формі зірочок з переливом з рожево-оранжевого до блакитно-фіолетового (забула посвотчити((()

І нарешті обіцяні фаворити блискіток з палеток.

Eveline - Mystic Galaxy:

Saturn - жирненьке персикове золото, дуже рівне і яскраве сяяння на кожен день і на свято.

Mars - Дрібні, вологі рожеві блискітки з блакитними іскорками

Moon - Зелений світлий відтінок

Більш докладний огляд на цю палетку можна подивитись тут - https://club.makeup.com.ua/post/13012/

ColourPop - Blue Moon:

Lumi - Блакитний спаркл з легким фіолетовим дуохромом

Tide Pool - Яскраво блакитний шимер, не надто блискучий, але дуже гарний.

ColourPop - Nude Mood:

Wink Wink - ідеальний вогник у куточок ока. Наскількі я пам'ятаю, цей рефіл у палетці має текстуру тіней Super Shock - дуже м'який і пластичний.

Beauty Bay - Berries:

Cloud - Рожевий спаркл з зеленуватий дуохромом

Fuchsia - дуже пігментована, жирненька фуксія

В мене найменша версія цієї палетки на 9 відтінків і я в захваті від її пігментації.

🔥 Пишіть коментарі, якщо Вам було б цікаво подивитись докладний огляд на якусь з цих палеток