saybeautyk

Lovely by SJP: аромат дня

Я дуже давно хотіла цей аромат, бо знала, що багато дівчат його описують як запах чистоти - а це одна з моїх найулюбленіших категорій запахів.

Я хотіла взяти флакон 30 мл, адже парфум достатньо бюджетний, але вирішила, що спочатку мені потрібен відливант. Коли ця маленька пляшечка мені прийшла, скажу чесно: подумала, що ми не подружимося. Вже збиралась віддавати його своїй бабусі, невістці чи хоч комусь (мама б моя сказала, шо їй воняє😄). Дві дні я дивилась на нього і слухала з кришечки чи з папірця. З кришечки він мені взагалі пахне якоюсь сіллю, начебто солоний запах поту😬

Сьогодні їхала по справах і вирішила, що потрібно тестити.

Нанесла аромат на себе і побігла. Одразу скажу, що аромат не стійкий, тримається на шкірі десь годину, максимум дві. Але я прям одразу після нанесення перестала його відчувати, і на вулиці зробила ще один пшик.

З папірця я дуже добре чула ту схожість з ароматами Родрігеза, правда не знаю, на який саме схоже, бо я в цілому не велика фанатка саме парфумів Нарцисо.

На шкірі (принаймні на моїй) ця схожість теж є, але вже не так очевидно. Мені дуже круто пахне🤍 чистотою, милом, свіжістю душу. Неймовірно люблю подібні запахи і можу ними поливатися, особливо влітку.

Тому добре, що я спершу вирішила поносити на собі перед тим, як віддавати: так би не дізналася чарівності аромату)

Комусь він може виявитися пласким, неприємним, мильним і не вартим уваги, але точно не мені.

Я хоч і люблю аромати «поскладніше», але мильні займають окрему поличку в моєму серці🤍

Конкретно ці парфуми в мене асоціюються з білим одягом і водою. Тому і фото вирішила зробити на фоні Дніпра🩵 для мене Керрі Бредшоу пахне отак, а не як NYC.

Якщо ви теж любите подібні аромати чистоти, рекомендую спробувати.

А я буду носити, насолоджуватися і думати, чи потрібен мені повнорозмір.