krutoguuz

Як доглядати за шкірою?

Як доглядати за шкірою?

Щоб привести шкіру до хорошого стану, треба правильно підібрати догляд!

В першу чергу, для цього треба правильно визначити свій тип шкіри!

Тож які бувають типи шкіри:

Нормальний – шкіра без видимих недоліків, немає надлишкового жиру, не стягує та не лущиться.

Сухий – стягнутість, відчуття лущення та потреба постійного та максимального зволоження.

Жирний – на такій шкірі присутній жирний блиск, який утворюється протягом дня помітні пори та висока схильність до висипань.

Комбінований – така шкіра має в собі поєднання кількох типів сухого або нормального з жирним, найчастіше при такій шкірі жирною є Т-зона (лоб ніс та підборіддя) з видимими порами, а щоки сухі або нормальні.

Теж варто пам’ятати, що кожен з цих типів може бути в хорошому стані або поєднуватися з різними станами такі як: чутливість, не чутливість, зневоднення, висипання і тд.

Зранку – це очищення та обов’язково санскрін.

Ввечері – це обов’язково демакіяж, очищення та крем.

Також теж варто додати маски та активи, які будуть відповідними до вашого типу шкіри. Я б радила додати м'яке відлущення від ороговілих клітин наприклад ензимна пудра або ензимний пілінг. Активи додаються за запитом. Написати детальніше про них?

Для чого ж потрібні ті етапи догляду і що вони роблять:

Демакіяж та очищення найголовнішi етапи, без них все інше немає сенсу. Ми видаляємо зі шкіри: піт, бруд, відмерлі клітини, себум та залишки макіяжу та спф, які осідають на шкірі липким шаром забиваючи пори.

Зволоження найважливіший етап, бо без нього б нічого не мало б сенсу. Саме завдяки ньому шкіра регенерується та відбудовується.

Сонцезахист думаю про його важливість вже знає кожен, і завдяки ньому в комплексі можна отримати крутий результат при роботі з проблемами шкіри.

Нижче залишаю засоби з моєї бази 🥰