Alina_Demchenko

Безпечний сон разом з Tena

Безпечний сон разом з Tena

Саме для мене, ці дні протікають максимально погано. Одними з симптомами є вздуття живота та проблеми зі сном через біль. Найвеличезні прокладки - не захищають мене вночі. Спати і кожні пів години, неначе шашличок, крутитися - ще той квест.

І лише у тому році, я знайшла те що мені дійсно допомогає. Урологічні труси для жінок - cтали для мене справжнім скарбом, хоча і трошки дивним.

Хочу сказати, що до цього, я тестувала трусики від kotex і тому є з чим порівняти.

Це вже третя пачка цих засобів жіночої гігієни, яку я розпочала. Обирати їх - це як обирати нижню білизну + засоби особистої гігієни. Є розмір, колір, навіть форма. Я тестувала три варіанти і трошки розкажу про кожний окремо.

Доречы хочу сказати , що вони більш надійніші та купляти велику упаковку з 8 або 9 штук - значно вигідніше а ніж маленькі упаковки з двума трусиками від котекс.

Безпечний сон разом з Tena
Безпечний сон разом з Tena
Безпечний сон разом з Tena

Саме ця модель - має класичну посадку. Якщо підодіти її під джинси - вони зовсім не помітні. Вони не мають застібок - це як звичайні труси. Вони тягнуться, мають бортики та крильця і захищають з усіх боків. Тканина приємна до тіла, не викликає ніяких подразнень. Ще ні разу з ними не було якихось конфузів. Мають більш щільну тканину і більше захисної поверхності на відмінно від котекс ( та ще й зручніші) . Ще, черезе те що це урологічний продукт - нейтралізують неприємний запах. Саме цю модель, я носила коли живіт не сильно здувався.

Цей варіант виявився для мене зручнішим. Саме у період критичніх днів, об'єм в талії збільшується сантиметрів так на 10-15. Від цієї модель особливо був в захваті мій чоловік. Бо мені нарешті нічого не давило і йоме не доводилось тримати ризинку від трусів, що б я могла спокійно полежати.

Така форма в мене в двух розмірах - M та L. Я помітила що у моделі з високою талією - М трошки більша і тому мені комфортніше. L теж зручна, але задля моїх сідниць все ж таки величенька( саме для сідниць, бо у стегнах все добре) . Трусики не обтягують рухи, нічого не тисне. Вони повністю комфортні і не відчуваються сильніше, ніж звичайні прокладки з трусиками. До речі, шкіра не запотіває в них, вони добре вентилюються, вони не парять.

З ними, я справді можу спокійно спати і забути про всі ці нічні перевірки.