Vikulyk

Туш з цікавою щіточкою

Туш з цікавою щіточкою

Як я описала в заголовку, туш має доволі незвичну щіточку, вона практично плоска з двох боків, але все ж присутні дрібні щетинки, а по краях доволі пишна, такої у мене ще не було.

Спопочатку я не могла гарно промалювати вії від коренів, але потім приноровилась і зрозуміла, що навпаки ця щіточка під кутом ідеально їх промальовує, я відчула себе наче драйвером, адже так по-різному можна нею керувати.

Десь за третім разом я пристосувалась: більш прямою стороною піднімаю війки, а пухнастою промальовую і розділяю. Називається б'ютіголік зі стажем 😅

Туш з цікавою щіточкою
Туш з цікавою щіточкою

Забезпечує віям гарну довжину і має насичений чорний колір, туш тримається дуже добре, при цьому на моїх чутливих очах супер комфортна і зовсім не відчутна, за це я готова її полюбила найбільше, бо таку легку в носці туш не часто можна зустріти, на думку спадає хіба Lancome Idol, але там ціна куди вища.

Текстура жирненька, легко нашаровувати, повіки при профарбуванні війок не зачіпаю. Я би чесно кажучи ще побажала більшого об‘єму і більшої драми, але розумію, що все і зразу не дасть жодна туш.

Весь макіяж, разом з тушшю зазвичай змиваю гідрофільною олійкою. Процес зняття теж доволі легкий і комфортний, ефекту панди не буде, навіть, якщо використовувати не дуже сильні очищуючі засоби, вони легко розчиняють цю косметику.