Оліч

Mancera Instant Crush

Mancera Instant Crush

Про цей аромат я почула як про "клон бакари", але скажу вірдазу, що для мене вони різні. Може якісь спільні нотки у них і є, але один з одним їх ну ніяк не сплутаєш.

Аромат солодкий, трошки пряний. Тут я чую сильний мускус (на подив не дуже смердючий, хоч я не фанат важкого мускусу), підпалений цукор, деревина і мох трошки заспокоюють звучання, але зовсім злегка. Загалом дуже солодкий, мускусний, тягучий, аромат на зиму та осінь.

Стійкість та шлейфовість на мій погляд дуже гарні.

Вдихаючи цей аромат, я бачу зухвалу жінку з яскравим макіяжем, на підборах, в шкіряному плащі, або якійсь класній сукні. Чомусь у мене асоціація, що це аромат для ресторану або нічного клубу)) але потрібен простір, бо мені здається він може піддушувати в закритому приміщенні

Не скажу, що аромат мені полюбився, але я не жалкую про покупку, я думаю колись у мене буде настрій на нього, і я його використаю. Але повторювати навряд буду, є багато ароматів, що подобаються мені більше.

Та я все одно раджу спробувати, бо мені здається, що прихильниць у нього багато) але звісно сумніваюсь що влітку йому місце

Mancera Instant Crush
Mancera Instant Crush