Alina_Demchenko

Злива десь у тропіках: Mermade Feel The Rain

Злива десь у тропіках: Mermade Feel The Rain

З брендом Mermade в нас відносини як у популярних мелодрамах. Я говорю ні, але знову повертаюсь, знову , знову і ще раз знову) До цього я тестувала дезодорант, сіль та бальзами для губ. І те що я говорила не одноразово так це про те що їх продукція, має просто неймовірні аромати. Тому серія парфумованих засобів для тіла - рано чи піздно повинна була поселитися в мене на поличках.

Отдже Feel The Rain має в колекції парфум ( у двух об'ємах) , лосьон і гель( вони мають об'єм 50мл, 100мл та 200мл). В мене поки що тільки лосьон і гель).

Дизайн - максимально милий, мінімалістичний і мені дуже сильно імпонує. Мені інколи здається, що я фанат їх дизайнера. Якщо він мене раптом прочитає - БУДЬ ЛЮДИНОЮ, ДАЙ МЕНІ АВТОГРАФ❤️❤️❤️

Що до аромату : і у геля і у лосьону він схожий. Хоча бренд описує аромат як "танець посеред спекотного дня під дощем" , я відчуваю його інакше. Мій розум переносить мене у другу частину Аватару і прекрасні тропіки Пандори. Я уявляю бриз, уявляю синьо зелену воду та м'який пісок під ногами.

Якщо розбирати по нотам, мені буде трошки складно - засоби мають схожий аромат, але трошки різний "шлейф" (якщо можна так сказати). Я краще скажу, які ноти що описує бренд, я відчуваю : мандарин( але щось більше до лимону, більш кислого та з гірчинкою) , ваніль та плюмерію ( як я зрозуміло, то щось типу моноя - короче тропічні квіти)

Злива десь у тропіках: Mermade Feel The Rain

Як я сказала спочатку: аромати трошки трошки відрізняються. Гель для душу має більш кислі ноти, більш свіжі і саме він мене і переносить кудись на безлюдний острів з прохолодним бризом.

Що до властивостей :

Він має редку консинстенцію (що я не дуже полюбляю) . Треба обережно наносити невелику кількість продукту на мочалку . Піни - нормальна кількість. Не можу сказати, що я в ній загубилась, але її достатньо, що б гарно очистити шкіру. Аромат - на всю ванну кімнату , але доволі ніжний наче бриз. Нагадує якийсь відомий аромат - не можу згадати що саме я чую в ньому.

Після змивання відчутний ледь помітний запах, шкіра ніжна, дуже приємна на дотик. Відчуваю якусь плівке, наче бар'єр чи вуаль. Можливо я просто звикла до відчуття скрипу )))

Тому я думаю цей засіб гарно підійде для делікатної шкіри.

Але судити гель для душу по одному разу - це не правильно))) Але поки мені все подобається. Особливо аромат )))

Лосьйони для тіла - то моя нова пристрасть. Хоча шкіра в мене нормальна і мені впринципі зволоження не сильно і потрібно, але відмовити собі в такій насолоді я не можу.

Що ж до аромату лосьйону. На відмінно він гелю - він вже зі старту здається мені трошки солодшим, вже грає більш солодкий мандарин. Аромат насичений, особливо після того як уходить кислинка і залишається ваніль, іланг-іланг і якісь квіти. Навіть коли принюхуєшься - його чутно іншим людям. Цей аромат вже більше про спекотне місто, про дощ під час сонця, про те як аромат квітів огортає вологе повітря. І я все ще не можу зрозуміти на що схожий аромат)))

Що до властивостей: лосьйон дуже рідкий, наче молоко і дуже швидко старається втекти. Я не люблю таку текстуру, але в той же час , це економічно. Він наче вода розподіляється по шкірі і тому - треба не дуже багато засобу на ті ділянки, які хотілось би зволожити. Шкіра після нього ніжна, м'яка, наче масляниста. Тому важливо не наносити сильно багато, бо будете ковзати наче вареничок у сметанці.

Що до зволоження - класичне. Не супер жирний і не супер легкий. Класичний ))