Елена

Thierry Mugler Aura

Thierry Mugler Aura

Вітаю 👋

Сьогодні розповім ще про одну свою крихітку від Mugler. Пізно я зрозуміла, що люблю цей бренд, ох і пізно...

До Thierry Mugler Aura я робила багато підходів, коли він тільки вийшов. Тоді цей бренд ще був представлений в офлайн магазинах, тому я мала змогу тестувати його у різні періоди. Признаюсь чесно, я його не розуміла. І так, і едак, все не те. В спеку, в холод, в міжсезоння. Потім пробник замовила, щоб вже точно. Але ні, тоді теж кохання не сталося. Поки подружка не подарувала мені цю крихітку, яку я потім спробувала в травні, коли була волога спека. І тут я його як зрозуміла! Після цього в нас любов )

Thierry Mugler Aura

Тип аромату: деревинні, квіткові
Початкова нота: Бергамот, Ревінь
Нота серця: Іланг - іланг, Апельсиновий цвіт, Груша, Зелені ноти
Кінцева нота: Амбра, Бурбонська ваніль, Дерево, Кумарин, Сандал

Це насичений зелений аромат з нотами ванілі. Таке поєднання незвичне, воно десь на межі розуміння. Це відьмацьке зілля, яке у чані варить приваблива відьма, десь у глибинах лісу. Та ліс той тропічний. В цьому зіллі я відчуваю тархун з дитинства, якісь абстрактні ноти, трохи квітковості та ваніль, що робить його солодким. Ось такий він, з одного боку зелений, а з іншого, солодкий. Та солодкість та благородна, від неї нічого не злипнеться.

Як і все у Мюглєра, парфум на поцінувача. Він або зайде, або ні. Самобутний, незвичний, цікавий, потужний. Йому дуже підходить флакон. Бо він в саме серденько. Смарагдове серце 💚 Найкрасивіше відкривається у вологу спеку. Ось тоді розкриваються всі спектри краси цього парфуму. Звучання як у всього Мюглєра: потужне, гучне, шлейфове. Дозування має значення )

Наразі, його знімають з виробництва (( Нажаль. Але про цей парфум варто знати.