saybeautyk

Палетка LN Pro 4 Steps Contour

Палетка LN Pro 4 Steps Contour

Почну з палетки для контурингу LN. Це продукт, з якого почалось моє знайомство з брендом☺️ На перший погляд мені здалося, що палетки обидві - однакові))) але ні. Зараз покажу.

Найбільша відмінність - у румʼянах. Я спеціально сфоткала для порівняння. У 101 відтінку більше шимеру, а 102 - більш матові. Контур і бронзер, як на мене, майже нічим не відрізняються, хіба що у 102 і правда на декілька градусів тепліші відтінки. Хайлайтери також різні - це буде видно на свотчах далі👇🏻

У 101 відтінок більше схожий на шампань і в ньому менше крупних блискіток - за рахунок цього на шкірі він виглядає краще для мене, типу glow-ефект, а не мерехтіння. А 102 відтінок має трохи світліший колір і більше блискіток.

Контур/бронзер прикольні, я наносила як окремо кожен, так і змішувала разом. Суттєвої різниці не помітила.

Продукти пігментовані, особливо румʼяна. Треба зовсім трохи набирати їх на пензель і обовʼязково струшувати, бо будуть плями і матрьошка.

І ще момент - палетка в цілому сильно пилить, тому знову ж - обережність наше все при роботі з нею. Не треба плюхати пензель в неї (як я перший раз зробила🤣), бо розлетиться кольорова пилючка навкруги. Набираємо акуратно.

Загалом палетки мені сподобались, дуже зручно брати їх з собою у поїздки, бо не займають багато місця і з ними можна створити повноцінний макіяж нн тільки обличчя, а і очей. Якщо хочете таку і не знаєте, який відтінок обрати - я б рекомендувала 101, бо в них хайлайтер і румʼяна мені більше сподобались. Класна бюджетна палетка для повсякденного макіяжу, а що ще треба?)

15 липня, 2023
saybeautyk
15 липня, 2023