Стійкий олівець LAMEL Make Up Kajal Eye Liner у відтінку 402: Ідеально підходить для слизової
Я використовую гелевий олівець LAMEL Make Up Kajal Eye Liner у відтінку 402 (класичний коричневий) вже кілька місяців. Використовувати коричневий каял, замість класичного чорного, порадила експерт клубу Маргарита Хаіт, за що їй велика дяка.
Олівець має м'яку гелеву текстуру, легко наноситься і розтушовується перші 1-2 хв після нанесення. Він дуже стійкий і не розмазується протягом дня, навіть якщо я плачу або пітнію. Тому він добре підходить для стрілок з виходом на слизову повіки.
LAMEL Make Up Kajal Eye Liner добре тримається 6-7 годин, не викликає подразнення та не сипиться в очі, що дуже важливо для мене як для людини у контактних лінзах. Головне наносити його тонким шаром в один прохід, без спроб нашарувати.
Відтінок 402 ідеально підійде русявим та блондинкам, адже не буде обтяжувати зовнішність так сильно, як чорний, водночас гарно підкреслить красу світлих оченят.
Підсумовуючи...
Ось деякі з переваг гелевої олівця LAMEL Make Up Kajal Eye Liner у відтінку 402 (класичний коричневий):
⚫М'яка, кремова текстура
⚫Легко наноситься і розтушовується
⚫Стійкий до води і поту
⚫Не розмазується протягом дня
⚫Не викликає подразнення
⚫Доступна ціна
Коментарі (0)